Η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάδα Συμπαρίσταται…


ην συμπαράστασή του εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, Ανδρέας Ρεντζούλας, προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη με προσωπική του επιστολή, στην οποία αναφέρει ότι, οι γεωστρατηγικές εξελίξεις, όπως διαδραματίζονται στο Αιγαίο και την Νοτιοανατολική Μεσόγειο, μας αναγκάζουν να συστρατευτούμε, με στόχο την επίτευξη του μέγιστου δυνατού καλύτερου αποτελέσματος, υπέρ του Ελληνισμού.

Ο κ. Ρεντζούλας πρόσθεσε επίσης, ότι το χρέος μας έναντι όλων, είναι να επιμείνουμε, ως Κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Οικογένειας, έχοντας συμμάχους τις Χώρες που συνυπέγραψαν την Συνθήκη Ειρήνης της Λωζάνης στις 24 Ιουλίου 1923, στην ειδική Σύνοδο κορυφής της ΕΕ την 24η και 25η Σεπτεμβρίου 2020, να αποφανθούν από κοινού, για τις κυρώσεις που πρέπει να
επιβληθούν κατά της Τουρκίας, επικαλούμενοι τα άρθρα από την Συνθήκη της Λωζάνης, τα οποία σήμερα παραβιάζονται από τον Πρόεδρο της Τουρκικής Κυβέρνησης, Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εις βάρος της Ελλάδας, της Κύπρου, της Συρίας, Ιράκ, Λιβύης και των μειονοτήτων, είπε καταλήγοντας ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

Η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάδα Συμπαρίσταται...

Η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάδα Συμπαρίσταται...

 

Πηγ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ