Χρυσή Αυγή – Εκνευρισμός Λαγού: Θα προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για το δίκιο μου


Ο ευρωβουλευτής κατέθεσε σήμερα στους δικαστές μια γραπτή δήλωση στην οποία τους κατηγορεί ότι τον καταδίκασαν γιατί ακολουθούσαν εντολές

Ο Γιάννης Λαγός είναι ο μοναδικός από τους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής που δεν ζήτησε αναστολή, άρα όταν αρθεί η ευρωασυλία του θα πρέπει να οδηγηθεί στην φυλακή για να εκτίσει την πρωτόδικη καταδίκη του.

Αντί αιτήματος, ο ευρωβουλευτής κατέθεσε σήμερα στους δικαστές μια γραπτή δήλωση στην οποία τους κατηγορεί ότι τον καταδίκασαν γιατί ακολουθούσαν εντολές και πως θα προσφύγει σε ευρωπαϊκά δικαστήρια για να βρει το δίκιο του.

Ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, καθώς βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να ασκεί τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής.

Παράλληλα ο ίδιος ισχυρίστηκε πως επί «πεντέμισι χρόνια όφειλε η Δικαιοσύνη να αντιληφθεί όσα αντιλήφθηκαν εισαγγελείς και δικαστές» και πως «ενώ όφειλε να είναι τυφλή, αποδείχθηκε ότι ενεργούσε κατόπιν εντολών».

«Το δικαστήριο ενήργησε μεροληπτικά εις βάρος μου. Με καταδίκασε βάσει εντολών. Θα προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια προκειμένου να αποδείξω το τι έλαβε χώρα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ