Φθινοπωρινές εκπτώσεις: Δείτε πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

Φθινοπωρινές εκπτώσεις: Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου την 1η Νοεμβρίου ξεκινάει η ενδιάμεση, φθινοπωρινή, εκπτωτική περίοδος στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης που θα διαρκέσει έως τις 15 του ίδιου μήνα.

Από 1η Νοεμβρίου ξεκινούν φέτος οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις του 2020, για τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης. Οι εκπτώσεις αναμένεται να διαρκέσουν έως τις 15 του ίδιου μήνα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Παράλληλα, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Το καθεστώς των ενδιάμεσων εκπτώσεων άλλαξε, με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου.

Μετά από σχετική εισήγηση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι, συνολικής διάρκειας 30 ημερών, θα ισχύουν πλέον από 1-15 Νοεμβρίου και από 1-15 Μαϊου.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here