Κορονοϊός: Σβήνουν τα φώτα στα μπαρ… ξεκινούν τα μεταμεσονύχτια πάρτι στη Θεσσαλονίκη

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Στην Θεσσαλονικη τώρα έχουμε κι ένα νέο φαινόμενο με τα κλαμπ , τα μπαρ και τα εστιατόρια να κατεβάζουν ρολά οι νέοι στήνουν πάρτυ μέσα στον χωρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Μέσα στο Σαββατοκύριακο στο Πολυτεχνείο έγιναν 3-4 πάρτυ. Το κάλεσμα γίνεται μέσω social media η ώρα και το ακριβές σημείο διαδίδονται από στόμα σε στόμα.

Ο Dj δίνει το σύνθημα, τα φώτα σβήνουν, όλοι οι θαμώνες όρθιοι και το πάρτι ξεκινά σε μπαρ στη λεωφόρο Νίκης στη Θεσσαλονίκη.

Εικόνες από τα …. παλιά όταν δεν υπήρχε κορoνοϊός και σε κλαμπ στα Λαδάδικα. Τα φώτα ανάβουν , για να σηματοδοτήσουν το τέλος της βραδιάς, αλλά οι θαμώνες δε φεύγουν….

Ακόμα κι όταν κλείσουν τα καταστήματα το γλέντι συνεχίζεται σε πλατείες και δρόμους …. Ρωμαϊκή αγορά χθες το βράδυ…

‘Οπως μεταδίδει το MEGA, σχεδόν κάθε βράδυ νέοι συγκεντρώνονται και κάθονται ως το πρωί περιμετρικά της ρωμαϊκής αγοράς . Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία θα προχωρήσει άμεσα σε ενέργειες για την αποτροπή συγχρωτισμού.

«Δεν προτιμώ τα μαγαζιά .προτιμω να πάρω ποτό και να πάω έξω . Δεν προτιμώ τα μαγαζιά»

Ο επιχειρηματικός κόσμος της Θεσσαλονίκης ανησυχεί πως αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί το lockdown στη Θεσσαλονίκη θα είναι σύντομα μονόδρομος…

Φοιτητής πηδά από δέντρο και πέφτει πάνω στο πλήθος. «Δεν του κοβιντ» Το λογοπαίγνιο που συνοδεύει το βίντεο…

Πρόκειται για στιγμιότυπο από το πάρτι που έγινε το Σάββατο στο Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη… Ένα ακόμη πάρτι με εκατοντάδες κόσμου….

«Έχουν γίνει 3-4 πάρτι / είναι θέμα της πολιτείας, όπως πρέπει να συνδράμουν στην αριστοτελους που μαζεύονται , έτσι και στο ΑΠΘ».

Το κάλεσμα για τα πάρτι στο Αριστουελειο Πανεπσιτημιο γίνονται μέσα από σελίδες στα σοσιαλ μεντια. Αλλά η ώρα και το μέρος γίνεται γνωστό από στόμα σε στόμα.

Ένα νέο κάλεσμα για φοιτητικό πάρτι υπάρχει για την Τετάρτη . Αυτή τη φορά στη Νομική σχολή.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here