Κορονοϊός: Μείωση ωραρίου σε εστίαση και διασκέδαση ζητούν οι λοιμωξιολόγοι


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Τη μείωση του ωραρίου λειτουργίας στην εστίαση και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο καθηγητής μικροβιολογίας και μέλος της επιτροπής Αθανάσιος Τσακρής, η επιτροπή έχει εισηγηθεί να μειωθεί το ωράριο λειτουργιάς στην εστίαση και στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από νωρίτερα και να αυξηθεί η τηλεργασία

«Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, πρέπει να προχωρήσουμε και σε άλλα μέτρα πριν αλλάξει ο καιρός καθώς οι καιρικές συνθήκες παίζουν ρόλο στην εξάπλωση του ιού», είπε ο κ. Τσακρής.

Ακόμη, ο καθηγητής σημείωσε, ότι τα μέτρα θα συζητηθούν ενδεχομένως και σήμερα ή τις επόμενες ήμερες στην Επιτροπή και είναι πιθανό να εφαρμοστούν τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Προβλημα:Ειναι δεκα ατομα σ’ενα χωρο 9τμ.Ο ενας τους ειναι θετικος.Ποτε θα κολλησουν; Σε 1 ωρα;σε2;ήσε4 ωρες;Αμα το λυσετε λοιμωξιολογοι,πειτε μας γιατι τα μαγαζια να κλεινουν πιο νωρις,γιατι να υπαρχει αυτο το χαλι στα ΜΜΜ,στις υπηρεσιες και οχι μετρα αραιωσης.Δε νοιωθετε λιγο ηλιθιοι αγαπητοι,κρατικοδιαιτιοι και αλλοδιαιτοι επιστημονοι;[Αν δε βρητε τη λυση θα την ανακαλυψουμε στο αλλο τευχος]

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ