Δολοφονία ζευγαριού στα Χανιά: Ψάχνουν τον δράστη στην Αττική


Έναν νεαρό άνδρα από το Μπαγκλαντές αναζητά η Ελληνική Αστυνομία καθώς όλα τα στοιχεία που διαθέτει οδηγούν στο συμπέρασμα πως είναι ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ζευγαριού στο Πασακάκι Χανίων

Πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση Χανίων αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης της διπλής δολοφονίας που συγκλονίζει την Κρήτη διέφυγε από το νησί την περασμένη Παρασκευή.

Ο 22χρονος από το Μπαγκλαντές έμενε στην περιοχή πολλά χρονιά και εργαζόταν σε εταιρεία τοποθέτησης αλουμινίων.

Το Σάββατο μάλιστα ο εργοδότης του τηλεφώνησε, με τον καταζητούμενο να του λέει ψέματα και να υποστηρίζει πως βρισκόταν στο Ηράκλειο για να καταθέσει αίτηση για άσυλο.

Στο MEGA μίλησε ο κλειδαράς που εντόπισε την 79χρονη νεκρή μέσα στο σπίτι της. Η περιγραφή του σοκάρει και αποκαλύπτει την βιαιότητα του δράστη.

Ο καταζητούμενος το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν πλήρωνε τα ενοίκια του διαμερίσματος που νοίκιαζε από την 79χρονη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετά συχνά να υπάρχουν εντάσεις με τις αρχές να εξετάζουν σοβαρά το σενάριο ο 82χρονος να πήγε να ζητήσει τα χρήματα από τον δράστη. Εκείνος στη συνέχεια φαίνεται πως τον στραγγάλισε με ένα πουκάμισο και έβαλε την σορό του μέσα σε μια βαλίτσα, ενώ για να καλύψει τα ίχνη του έριξε από πάνω ρούχα. Η κόρη του ηλικιωμένου ζητά τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Οι αρχές θεωρούν πως είναι πολύ πιθανό ο φερόμενος ως δράστης να παραμένει στην Αττική ενώ προσπαθούν να εντοπίσουν και το σημείο όπου χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά το κινητό του τηλέφωνο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ