Κιμ Γιονγκ Ουν: Αυτή είναι η ποπ σταρ πρώην ερωμένη του – Άφαντες η αδερφή και η σύζυγός του


Η 43χρονη ποπ σταρ Hyon Song-wol που είναι η γυναίκα που βρίσκεται όλο και περισσότερο στο πλευρό του Κιμ Γιονγκ Ουν με τις φήμες να οργιάζουν ότι πήρε την θέση της αδερφής του.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, η 43χρονη που είναι τραγουδίστρια του συγκροτήματος Moranbong, εθεάθη τις περασμένες εβδομάδες να συνοδεύει τον 36χρονο Κιμ σε επίσημα ταξίδια και σε μια στρατιωτική παρέλαση.

Πρόκειται για καθήκοντα που στο παρελθόν αποτελούσαν ευθύνη της κυρίας Κιμ, η οποία στη συγκεκριμένη περίσταση καθόταν μαζί με πιο χαμηλόβαθμους αξιωματούχους, σύμφωνα με τους The Times.

Η Hyon Song-wol είναι μέλος της κεντρικής επιτροπής του κυβερνώνοντας Εργατικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας, της οποίας προεδρεύει ο Κιμ. Σύμφωνα με πληροφορίες απο πηγές της Νότιας Κορέας, η 43χρονη και ο Βορειοκορεάτης ηγέτης διατηρούσαν ερωτικό δεσμό πριν από μια δεκαετία περίπου, μετά την επιστροφή του Κιμ Γιονγκ Ουν από το ιδιωτικό σχολείο που φοιτούσε στην Ελβετία, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Ο δεσμός ήταν καταδικασμένος από την αρχή, αφού ο πατέρας του Κιμ Τζονγκ Ιλ δεν τον ενέκρινε, και μάλιστα διέταξε τον γιο του να τον τερματίσει.

Στη συνέχεια η Ηyon παντρεύτηκε έναν στρατιωτικό και πιστεύεται ότι απέκτησαν μαζί ένα παιδί. Για ένα διάστημα μετά τον χωρισμό, υπήρχαν φήμες ότι το ζευγάρι βλεπόταν κρυφά.

Στο μεταξύ, οι δημόσιες εμφανίσεις της 32χρονης αδερφής του Κιμ Γιονγκ Ουν έχουν περιοριστεί δραστικά το τελευταίο διάστημα, με πολλούς να πιστεύουν ότι η ραγδαία άνοδός της στην εξουσία και η αυξανόμενη δημοφιλία της έχουν δυσαρεστήσει την Πιονγκγιάνγκ.

Η σύζυγος του Κιμ η Ri Jol-su είναι άφαντη από τον περασμένο Ιανουάριο και οι φήμες λένε ότι πιθανότατα να είναι έγκυος. Το ζευγάρι πιστεύεται ότι έχει τρια παιδιά με το μικρότερο να γεννήθηκε το 2017.

Το μεγαλύτερο είναι αγόρι 10 ετών και αυτό σημαίνει ότι αν πάθει κάτι ο πατέρας του δεν θα είναι σε ηλικία να τον διαδεχθεί. Έτσι, για την θέση αυτή προορίζεται η αδερφή του Kim Yo-jong η οποία είχε βγει μπροστά πριν από λίγους μήνες όταν οι φήμες ήθελαν τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας σε κώμα.

Κι ενώ το 2013 όλοι πίστευαν ότι η πρώην φίλη του Κιμ είχε εκτελεστεί, εκείνη επανεμφανίστηκε το 2014, διαψεύδοντας τα σχετικά δημοσιεύματα του νοτιοκορεάτικου Τύπου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ