Σεισμός – Σάμος: Θρήνος στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη


Η Σάμος θρηνεί τον θάνατο των δυο παιδιών από τον φονικό σεισμό της Παρασκευής – Συγκλονιστικές στιγμές στο τελευταίο αντίο, ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της μητέρας

Στο πένθος βυθίστηκε η Σάμος, αλλά και όλη η χώρα, από τον τραγικό θάνατο των δυο παιδιών από τον φονικό σεισμό της Παρασκευής. Η δόνηση των 6,7 Ρίχτερ γκρέμισε έναν τοίχο που καταπλάκωσε τα δυο άτυχα παιδιά, για να σκορπίσει τη θλίψη με τον άδικο χαμό τους.

Το μεσημέρι της Κυριακής (1/11), το Βαθύ της Σάμου ντύθηκε στα μαύρα και σπάραξαν καρδιές στο τελευταίο αντίο προς τη 15χρονη Κλαίρη και τον 17χρονο Άρη.

Οι συγγενείς, οι φίλοι, οι συμμαθητές κι οι καθηγητές, μα πάνω από όλα οι δυο τραγικές φιγούρες των γονιών των δυο παιδιών, συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαράλαμπου στο Βαθύ, για να αποχαιρετήσουν τα δυο παιδιά που έφυγαν τόσο άδικα στη διάρκεια του σεισμού.

Παρά τη βαθιά οδύνη και το πένθος, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε εκεί φρόντισε να τηρήσει τα μέτρα καθώς όλοι φορούσαν μάσκες και ήταν μέσα στα προβλεπόμενα πλαίσια, για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλη το νησί, αλλά κυρίως για την οικογένεια των δυο παιδιών που έφυγαν. Στις κηδείες των δυο παιδιών, έδωσε το «παρών» και η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.

klairi_aris_samos.jpg


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ