Netflix: Ποια είναι η νέα ταινία του που γυρίστηκε στην Ελλάδα;


H νέα ταινία του Netflix γυρίστηκε στην Ελλάδα και πρόκειται για μια ακριβή χολιγουντιανή παραγωγή που θα προβάλλει τη χώρα μας σε κάθε γωνιά της γης.

Το Netflix εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα της ταινίας Born to Be Murdered του Luca Guadagnino (Call me By Your Name), στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός John David Washington (Tenet).

Το φιλμ βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο που εκδόθηκε το 1945 από τον Dennis Allan, ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε η συγγραφέας Elinore Denniston, και περιγράφει την περιπέτεια ενός ζευγαριού που μπλέκεται σε μια βίαιη συνομωσία με τραγικές συνέπειες.

Το Born to Be Murdered γυρίστηκε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, στα Τρίκαλα, στα Μετέωρα, στα Ζαγόρια και στην Καλαμπάκα.

Το καστ συμπληρώνουν οι Alicia Vikander, Vicky Krieps και Boyd Holbrook, ενώ συμμετέχουν και Έλληνες ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Πυρπασόπουλος, Πάνος Κορώνης και Λένα Κιτσοπούλου.

Ο Ferdinando Cito Filomarino, ο οποίος είναι το δεξί χέρι του Guadagnino, θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά θα διατεθεί εντός του 2021.

Αναμένουμε με αγωνία το trailer.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ