Θανάσης Κουρλαμπάς: Μιλά για την αγάπη του γιου του για το μπαλέτο


Ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγάπη του γιου του για το μπαλέτο ενώ σχολίασε και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί το παιδί για αυτή την επιλογή του.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς τόνισε ότι θεωρεί αυτονόητο οι γονείς να σπρώξουν και να ενισχύσουν το παιδί τους όταν βλέπουν μια φυσική του κλίση ενώ πρόσθεσε ότι μπορεί να μην ξέρει τι θα γίνει στη ζωή του ο γιος του αλλά μόνο η χαρά του παιδιού όταν πηγαίνει στο μάθημα και το κορμί που έχει πλάσει του είναι αρκετά.

«Στην ηλικία που είναι τώρα το παιδί λέει πως θέλει να το κάνει και θέλει να το βάλει στη ζωή του όλο και περισσότερο και αυτό νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός ενώ ανέφερε βλέποντας τα μαθήματα του γιου του αντιλήφθηκε ότι ο κλασικός χορός είναι μαγικό και ευγενικό πράγμα.

Ερωτώμενος για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει το παιδί του για την επιλογή του, ο Θανάσης Κουρλαμπάς υποστήριξε πως αυτά προέρχονται από ουδέτερο περιβάλλον του παιδιού και πως δεν έχει σημασία από ποιους ήταν ενώ δίνοντας ένα παράδειγμα για τα σχόλια ανέφερε ότι «ένα αγοράκι ίσως να είναι καλό να παίξει και λίγο παραπάνω ποδόσφαιρο.»

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ