Τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη: Η στιγμή που τρομοκράτης σκοτώνει ένα από τα θύματα


Συγκλονιστικά είναι όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας (02/11) στην Βιέννη – Οι εικόνες του αιματηρού επεισοδίου σοκάρουν – Δείτε τρομοκράτη να εκτελεί εν ψυχρώ περαστικό σε δρόμο της πόλης

Η ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε στο κέντρο της Βιέννης και ενδέχεται να αποτελεί τρομοκρατικό χτύπημα, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Καρλ Νέχαμερ στο τηλεοπτικό δίκτυο ORF, έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινότητα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, υπάρχουν πολλοί τραυματίες και πιθανώς επτά νεκροί, ενώ η επίθεση, φέρεται να διαπράχθηκε από πολλούς δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον επτά νεκρούς, ενώ ανοιχτό είναι το «σενάριο» οι δράστες της συντονισμένης – όπως όλα δείχνουν – επίθεσης, να κράτησαν ομήρους στο ιαπωνικό εστιατόριο Akakiko που βρίσκεται στην αυστριακή πρωτεύουσα.

Η εφημερίδα Kronen Zeitung ανέφερε ότι ένας άνδρας ανατινάχθηκε μετά την ένοπλη επίθεση που εξαπέλυσε σε συναγωγή στο κέντρο της Βιέννης.

Το ΟΕ24 έκανε λόγο για τουλάχιστον επτά νεκρούς.

Στην δημοσιότητα δόθηκε ένα ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο φέρεται να απεικονίζει έναν εκ των τρομοκρατούν να σκοτώνει, ένα από τα θύματα της αιματηρής επίθεσης.

Ο τρομοκράτης φαίνεται να συναντά στο διάβα του έναν περαστικό και δεν διαστάζει να γυρίσει και να τον εκτελέσει εν ψυχρώ. Στη συνέχεια, φεύγει αλλά φαίνεται να επιστρέφει και να τον πυροβολεί και πάλι, παρά το γεγονός ότι το θύμα ήταν πεσμένο στο δρόμο.

Βίντεο σοκ βλέπει το «φως» της δημοσιότητας:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ