Ρένια Λουιζίδου: Οι “Απαράδεκτοι” και το γαμήλιο ταξίδι

Ρένια Λουιζίδου: Οι “Απαράδεκτοι” και το γαμήλιο ταξίδι. Καλεσμένη  του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε μία υπέροχη συνέντευξη και το πρώτο θέμα που συζήτησαν ήταν οι αξέχαστοι “Απαράδεκτοι”.

Η ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τις σειρές που την έκαναν γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, μιλώντας για τους συμπρωταγωνιστές της και περιγράφοντας ανέκδοτες στιγμές που έχει ζήσει μαζί τους. Στεναχωριέμαι όταν βλέπω τους “Απαράδεκτους”. Βλέπω τον εαυτό μου παιδί. Είναι ένα τρακ ο χρόνος. Δεν μπορείς να κάνεις τα πράγματα με την ίδια φόρα, είπε μιλώντας για τη σειρά που την καθιέρωσε.

Για τους συμπρωταγωνιστές της είπε: “Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν η χαρά της ζωής. Ήξερε να ζήσει. Και τότε που ήμουν 20τόσο τα “έφτυνα” με τις αντοχές τους. Από όλους εκείνος ήταν σταρ. Ο Σπύρος είναι σε έναν δικό του πλανήτη, είναι συναρπαστικά αφηρημένος. Μου είχε πει στο Safe Sex να με πετάξει σπίτι για πιο γρήγορα και έψαχνε στο πλατό την πίπα του. Ο Μπέζος είναι ήρεμη δύναμη. Είναι σιγουριά, είναι βράχος να ακουμπήσεις πάνω του. Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είναι γλυκός και τρυφερός. Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν τη χάνει αυτή τη γλύκα. Η Δήμητρα είναι με απόσταση η πιο έξυπνη γυναίκα που έχω συναντήσει σε αυτή τη δουλειά”.

Η ηθοποιός μοιράστηκε την εμπειρία της σύμπραξής της σε σειρά με τον σύζυγό της: “Για να πάω ταξίδι του μέλιτος έπρεπε να γυρίσω μια σκηνή στους Παντρεμένους όπου κάποιος μου κατεβάζει το φερμουάρ. Το χέρι εκείνο ήταν του άντρα μου. Παντρεύτηκα, πήγα ξημερώματα στο γύρισμα, με πήγε ο άντρας μου και μας φάνηκε πολύ αστείο να συμμετέχει και ο άντρας μου” Για το κόψιμο της σειράς “Το σόι σου”, απάντησε: “Οι άνθρωποι του Alpha δεν ήταν σίγουροι για αυτό που κάνανε. Όσοι παίζαμε συναισθηματικά δεν θέλαμε να σταματήσει, καλλιτεχνικά όμως μπορεί να είχαμε άδικο.”

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here