Κίνηση ΤΩΡΑ: Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στους δρόμους – Τρέχουν να προλάβουν το Lockdown


Χάος επικρατεί στους δρόμους της πρωτεύουσας καθώς πολλοί είναι αυτό που βγήκαν στους δρόμους προκειμένου να προετοιμαστούν για το επερχόμενο lockdown που θα ξεκινήσει τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς πολλοί κεντρικοί δρόμοι έχουν «φρακάρει» λόγω της αυξημένης κίνησης με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται με χαμηλές ταχύτητες.

Πιο συγκεκριμένα, πιο σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται στην κάθοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας από το ύψος της Κηφισιάς έως και το Περιστέρι αλλά και στην άνοδο από τον Πειραιά έως και το Αιγάλεω. Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» και όσοι οδηγούν στην Κηφισίας αλλά και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας καθώς και εκεί η κίνηση είναι αυξημένη. Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία με κόκκινο χρώμα σε ποιούς δρόμους είναι αυξημένη η κίνηση αυτή την ώρα:

Σημειώνεται ότι αυτές οι σκηνές μποτιλιαρίσματος σίγουρα θα λείψουν έως και το τέλος του μήνα καθώς από τα ξημερώματα του Σαββάτου θα τεθεί σε ισχύ το μέτρο του ολικού Lockdown που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ