Ποιο lockdown; Η σοκαριστική αποκάλυψη του Τσιόδρα που ελάχιστοι πρόσεξαν


Lockdown: Μία από τις πιο ανησυχητικές διαπιστώσεις έκανε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας που βρέθηκε στο πλευρό του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του νέου lockdown για όλη την Ελλάδα, το οποίο ισχύει από σήμερα 7 Νοεμβρίου και για τρεις εβδομάδες

Μεταξύ άλλων, ο λοιμωξιολόγος αναφέρθηκε στις αλλαγές εξάπλωσης του ιού που έχουν παρατηρηθεί «διαπιστώνουμε τη σημαντική ταχύτητα του ιού και ζητήσαμε από τα ερευνητικά εργαστήρια να δουν αν έχει κάτι αλλάξει στον ιό. […] Ήδη οι επιστήμονες στο Παστέρ, στη Θεσσαλονίκη και άλλοι καθηγητές κάνουν βαθιά μοριακή ανάλυση του ιού για να δουν αν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή», υπογράμμισε, ανοίγοντας έναν ασκό ερωτημάτων για το τι μπορεί να έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες στη μετάδοση του ιού.

Συνέχισε την ανακοίνωσή του μεταφέροντας τα δεδομένα που προκύπτουν από το εξωτερικό μπαίνοντας στο πιο σημαντικό ίσως κομμάτι όσον αφορά το καθαρά υγειονομικό μέρος των σημειώσεών του λέγοντας:

«Κάποιες εργασίες από το εξωτερικό δείχνουν μια μετάλλαξη από τον Ιούνιο και μετά. Δεν το είδαμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο γιατί ο κόσμος ήταν έξω και υπήρχε και μια επίδραση από το κλίμα».

«Μας εκπλήσσει η ταχύτητα μετάδοσης του ιού που οδηγεί μαθηματικά στην πίεση του συστήματος υγείας», δήλωσε κλείνοντας ο καθηγητής.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ