Νίκος Μουτσινάς: Kατά λάθος «γαλλικά» στον αέρα


“Να μαλ…! Κλείσε την! Αγγελική πατήστε το κουμπί. Ρίξε μαύρο! Θα πας σε γραμμή βοήθειας; Μιλάς με το κανάλι; Είναι ο κ. Αλαφούζος; Μας διώχνει;” αναρωτήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς

Τελευταίο βίντεο στη Χρυσή Τηλεόραση, στο Καλό Μεσημεράκι, ήταν ο καβγάς της Άννας Μαρίας με την Ραμόνα στο Big Brother. Ο Νίκος Μουτσινάς επέλεξε να μην κάνει κανένα σχόλιο. Αυτό που είπε στη συνέχεια, όμως, ήταν ιδιαίτερα κοφτερό…

«Να μαλ…! Κλείσε την! Αγγελική πατήστε το κουμπί. Ρίξε μαύρο! Θα πας σε γραμμή βοήθειας; Μιλάς με το κανάλι; Είναι ο κ. Αλαφούζος; Μας διώχνει; Πες του ότι φεύγουμε μόνοι μας. Πιστεύω ήρθε η ώρα να βγάλουμε και μια γραμμή να είναι όλο… ωραίος ο φάκελος στο δικαστήριο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Μπράβο! Θα ήθελα να σχολιάσω αυτό που είδα αλλά βαριέμαι. Βαριέμαι τα μηνύματα μετά. Κουράστηκα», είπε με το ανάλογο ύφος ο Νίκος Μουτσινάς και στη συνέχεια πρόσθεσε με ειρωνεία: «Είναι η καλύτερη παίκτρια που υπάρχει σε reality η Άννα Μαρία. Μπράβο! Μπραβο! Κάντε κέφι να γλιτώσουμε μηνύματα»!

Λίγα λεπτά αργότερα, στη στήλη των μηνυμάτων, ένα… γαλλικό που ξέφυγε από τον Νίκο Μουτσινά, έφερε μια σχετική αναστάτωση στο πλατό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ