Big Brother Άννα – Μαρία: Βαριά ποινή από τον μεγάλο αδελφό


Big Brother Άννα – Μαρία: Βαριά ποινή από τον μεγάλο αδελφό. Η  Άννα Μαρία θα αρνηθεί να συμμετάσχει στην εβδομαδιαία αποστολή που θα της ανατεθεί από τον Big Brother και θα έχει «βαριά» ποινή.

Το κλίμα στο σπίτι του “Big Brother”  είναι τεταμένο τις τελευταίες μέρες, ειδικά μετά τον καβγά της Άννα Μαρίας και της Ραμόνας με αφορμή κάποιες δηλώσεις της πρώτης για τον Θέμη. Οι δύο παίκτριες, που προηγουμένως ήταν αρκετά κοντά και έκαναν παρέα, πλέον δεν μπορούν να συζητήσουν χωρίς να δημιουργηθεί ένταση και χωρίς να αλληλοκατηγορηθούν.

Την προηγούμενη εβδομάδα στο σπίτι του Big Brother όταν η Ραμόνα είχε μεταφέρει στον Θέμη μια προσβλητική φράση της Άννας Μαρίας για εκείνον. Συγκεκριμένα του είχε πει η Άννα Μαρία σε συζήτησή τους τον είχε αποκαλέσει ντροπή των γκέι. Στην συζήτησή της με την Ραμόνα είχε πει τα εξής: «Αφού προωθούν την ξεδιαντροπιά της Αφροδίτης και τον Θέμη να ξεφτιλίζει τον κλάδο του που είναι ομοφυλόφιλοι. Εγώ στο ξαναλέω που έχω πάει στην Μύκονο έτσι ομοφυλόφιλους να ξεφτιλίζουν τον εαυτό τους δεν έχω δει. Λοιπόν να βγάζει εκεί πέρα τον κ… του δημόσια δεν το δέχομαι. Είδα δυο κ.. στον ήλιο μέρα μεσημέρι. Πήγα να πάρω το πουφ μου και είδα δύο κ…να λιάζονται»Ωστόσο, η Σοφία και ο Δημήτρης θα έρθουν ακόμα πιο κοντά και μετά τις εντάσεις της περασμένης εβδομάδας θα δούμε τρυφερά ενσταντανέ on camera! To ζευγάρι θα ανταλλάξει ένα νέο «καυτό» φιλί και θα το δούμε όλοι… όπως αποκάλυψε η εκπομπή Ευτυχείτε.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ