Κορωνοϊός- σεξ: Ο καβαλάρης με τη μάσκα μία από τις στάσεις… τάση


Κορωνοϊός- σεξ: Ο καβαλάρης με τη μάσκα μία από τις στάσεις… τάση. Ο μασκαρεμένος καβαλάρης και ο αναρριχητής με την μάσκα είναι οι δύο πιο ασφαλείς στάσεις με βάση τα νέα δεδομένα. 

Αυτές οι δύο στάσεις θα σας κατακυριεύσουν κατά την διάρκεια του 2ου lockdown…εάν αναρωτιέστε τον τρόπο με τον οποίο πρόκειται να γεμίσετε τα βράδια σας με τον εγκλεισμό για τον επόμενο μήνα, γιατί να μην ελέγξετε αυτές τις θέσεις συνουσίας με το νέο σας αξεσουάρ, τη μάσκα. Σε περίπτωση που αναζητάτε μεθόδους για να ενισχύσετε τα βράδια σας στην απαγόρευση κυκλοφορίας, αυτές οι θέσεις πρέπει να είναι κατάλληλες για τη “λεωφόρο” σας…

Ο μασκοφόρος αναβάτης. Αυτό το μέρος επιτρέπει στον εραστή σας να εισέλθει απλώς στις ερωτογενείς ζώνες σας, αυξάνοντας την ευχαρίστησή σας. Για να το καταλάβετε, ζητήστε από τον σύντροφό σας να ξαπλώσει μετά από αυτό καβαλάτε εσείς παριστάνοντας την αντίστροφη καουμπόισα. Η ανάβαση. Αυτό λειτουργεί καλύτερα όταν έχετε μια σκάλα χρήσιμη – ωστόσο, δεν σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε σε ένα κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο. Αυτή η μεταφορά είναι ιδανική για «ανάμειξη του περιβάλλοντος χώρου» και αποκαλύπτει ότι οι διάδρομοι μπορεί να είναι και ελκυστικοί.

Μασκαρεμένη Αγκαλιά… είναι ιδανικό για ζευγάρια που επιθυμούν να εξερευνήσουν νέες θέσεις, αλλά αν είστε μόνοι σας στο κλείδωμα, αυτό είναι επίσης υπέροχο για λίγη σόλο διασκέδαση. Ξαπλώστε στο κρεβάτι, τα πόδια ευθεία και τους γοφούς ελαφρώς υψωμένους. Βάλτε τον σύντροφό σας να βρίσκεται πάνω σας. Για βαθύτερη διείσδυση ανεβείτε στα γόνατά σας. Ή πηγαίνετε στο Ταντρικό σεξ! Μπορεί να έχετε ακούσει για το ταντρικό στο παρελθόν, αλλά δεν το έχετε εξερευνήσει ποτέ – και τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία. Αυτό έχει να κάνει με την εύρεση νέων εμπειριών με τον σύντροφό σας, με έμφαση στην επαφή με τα μάτια και το άγγιγμα – ιδανικό εάν φοράτε μάσκα. Συμβουλή: «Προσπαθήστε να συνδεθείτε με άλλους τρόπους, όπως συγχρονισμένη αναπνοή, ή αγγίξτε και παίξτε με τα μάτια σας κλειστά και οδηγείτε από την αίσθηση της αφής.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ