Κρήτη: Ασύλληπτο – Μάνα εγκατέλειψε δύο ετών αγοράκι που πάσχει από καρκίνο


Μια είδηση που δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους έγινε γνωστή σήμερα, η οποία αφορά ένα αγοράκι μόλις δύο ετών που είχε διαγνωστεί με καρκίνο και εγκαταλειφθεί από τη μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο παιδί ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες στην Κρήτη.

Όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε πριν από μικρό χρονικό διάστημα πως το 2χρονο αγοράκι, η μητέρα του οποίου το εγκατέλειψε, έπασχε από καρκίνο και ζούσε κάτω από σοκαριστικά ακατάλληλες συνθήκες.

Το «Χαμόγελο» βρέθηκε στο σπίτι όπου ζούσε το παιδάκι και όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Γιαννόπουλος «αν δεν πέθαινε από καρκίνο θα πέθαινε σίγουρα από την παραμέληση και τον τρόπο που ζούσε».

Μετά από παρέμβαση του Αρείου Πάγου, καθώς υπήρχαν διάφορα νομικά κολλήματα, το παιδάκι βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά του «Χαμόγελου» και είναι έτοιμο να κάνει μεταμόσχευση, με τις ευχές όλων να το συντροφεύουν στη δύσκολη μάχη που καλείται να δώσει σε μια τόσο ευαίσθητη ηλικία.

Μάλιστα σε μια μικρή περιπέτεια που αντιμετώπισε πριν από δύο βράδια το αγοράκι όλοι οι άνθρωποι του οργανισμού –«όσοι το μεγαλώνουμε» όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρόεδρος του Χαμόγελου- στάθηκαν δίπλα του σαν να είναι παιδί τους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ