Βουλή: Συζήτηση για την πανδημία την Πέμπτη με πρωτοβουλία Μητσοτάκη


Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει την Βουλή αναφορικά με την κυβερνητική πολιτική – Θα τοποθετηθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει αύριο Πέμπτη 12 Νοεμβρίου τη Βουλή αναφορικά με την κυβερνητική πολιτική σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι ανακοινώσεις για την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού θα γίνουν στις 11:00 το πρωί, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής.

Η διαδικασία προβλέπει μία 10λεπτη τοποθέτηση του πρωθυπουργού, 5λεπτες τοποθετήσεις των προέδρων των κοινοβουλευτικών ομάδων και δευτερολογίες 5 και 3 λεπτών αντιστοίχως. Στο κλείσμο της διαδικασία ο πρωθυπουργός θα έχει τη δυνατότητα αν το επιθυμήσεις να πραγματοποιήσει ακόμη μία 5λεπτη τοποθέτηση.

Την περασμένη εβδομάδα η συζήτηση είχε ανακοινωθεί αρχικά για την περασμένη Τρίτη. Όπως είχε σημειώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας «όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα έχουν την ευκαιρία και τον χρόνο να τοποθετηθούν».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ