Ιωάννα Παππά: «Δέχθηκα διάφορα αρνητικά μηνύματα επειδή έγινα μητέρα μετά τα 40»


Η Ιωάννα Παππά μίλησε για την απόφασή της να αποκτήσει παιδί μετά τα 40 και τα κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της κύησης της
ΗΙωάννα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show».

Μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική και για τις μεγάλες ευκαιρίες που της δόθηκαν στα πρώτα της βήματα. Θυμήθηκε τις καλές εποχές των σήριαλ, τις συνεργασίες της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και εξήγησε γιατί απέχει 14 χρόνια από την τηλεόραση.

«Απείχα από την τηλεόραση από το 2006. Δεν κατάλαβα πώς πέρασαν αυτά τα χρόνια γιατί ήταν “γεμάτα” και στη δουλειά και στην προσωπική μου ζωή. Η μητρότητα είναι εκπληκτική. Υπάρχει το πριν από το παιδί και το μετά. Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί είναι ένα πάρα πολύ χαρούμενο και εύκολο παιδάκι» ανέφερε, αρχικά, η ταλαντούχα ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Παππά μίλησε για την απόφασή της να αποκτήσει παιδί μετά τα 40 και τα κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της κύησης της. «Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα: “Ντροπή σου σε τέτοια ηλικία” και “τι θα κάνει το παιδί σου όταν μεγαλώσει” και τέτοια!

Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους» υπογράμμισε η ηθοποιός.

Πηγή

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ