Ιωάννα Παππά: Δέχτηκε λεκτική επίθεση επειδή έγινε μάνα στα 42


Ιωάννα Παππά: Δέχτηκε λεκτική επίθεση επειδή έγινε μάνα στα 42. Η εμβληματική ηθοποιός, καλεσμένη στην εκπομπή The2night show, μίλησε για όλα. 

Αίσθηση προκάλεσε, το σχόλιο που εισέπραξε η Ιωάννα Παππά σχετικά με την εγκυμοσύνη και την απόκτηση παιδιού στα 42, παρότι η ίδια δεν διεκδίκησε την εγκυμοσύνη αλλά είναι κάτι που έγινε φυσικά. Η ίδια δήλωσε ότι  δεν θα πίεζε την κατάσταση εάν δεν συνέβαινε αυθόρμητα και απλά.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε λάβει μήνυμα ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που έκανε παιδί σε τέτοια ηλικία. “Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους”

“Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα και πίστευα ότι θα θέλω κάποια στιγμή. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει τίποτα από τη ζωή του γιου μου αν και εργάζομαι όλο αυτό το διάστημα” πρόσθεσε.  Η ηθοποιός μίλησε για τη νέα δουλειά που θα πρωταγωνιστήσει σύντομα στο MEGA.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ