Φρικτό ατύχημα για ποδηλάτη (vid)


Μία άτυχη στιγμή φαίνεται πως είχε ένας ερασιτέχνης ποδηλάτης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του αφαιρεθούν αγκάθια από το σώμα του μετά από πτώση που είχε πάνω σε κάκτους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στην Αργεντινή.

Ο Ντιέγκο Μόρενο, πέρασε άτσαλα από μία λακούβα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε κάκτους. Αμέσως ντόπιοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν αφαιρώντας από πάνω του όσα αγκάθια μπορούσαν, στη συνέχεια ωστόσο εισήχθη στο νοσοκομείο για να του αφαιρεθούν και τα υπόλοιπα.

Ο Μορένο δήλωσε ευγνώμων που οι τραυματισμοί του ήταν ελαφρείς και ισχυρίστηκε ότι τα «γυαλιά» και το «κράνος» του τον έσωσαν από το να τυφλωθεί.

Μιλώντας στον τοπικό Τύπο εξήγησε ότι δεν είδε μία μικρή λακκούβα στην άσφαλτο και για αυτό έπεσε. «Δόξα τω Θεώ φορούσα γυαλιά και κράνος και δεν τραυματίστηκα το πρόσωπο ή το κεφάλι μου», είπε και συνέχισε: «Λόγω του τρόπου που τα αγκάθια με τρύπησαν, θα μπορούσα να τυφλωθώ».

Στο διαδίκτυο πάντως κυκλοφορεί βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο Μορένο είναι γεμάτος με κάκτους σε όλο του το σώμα και στεκόμενος όρθιος δέχεται βοήθεια από συνανθρώπους που του αφαιρούν τα αγκάθια.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ