Γάμος με τα όλα του: 5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν


Γάμος με τα όλα του: 5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν.  Μία κοινωνική λειτουργός αποφάσισε πριν συγκατοικήσει με τον σύντροφό της να δημιουργήσει μία λίστα με 200 τοποθετήσεις ή ερωτήσεις για να δουν τις προσδοκίες που έχει ο καθένας από αυτή την σχέση και το μοίρασμα. 

Ήταν απίστευτα  λεπτομερές και με ακρίβεια  λέει ο συγγραφέας του The Real Thing: Lessons on Love and Life from a Wedding Reporter’s Notebook. “Ήθελε πραγματικά να ξέρει τι περίμεναν ο καθένας γιατί πίστευε ότι θα βοηθούσε στη μείωση των συγκρούσεων. Ήταν τόσο έξυπνο, αλλά οι υπόλοιποι απλώς βγαίνουμε σε αυτό.”

Επομένως, για να διασφαλίσετε ότι μπαίνετε σε μια συνειδητή, συμβατή και υγιή συνεργασία, ακολουθούν πέντε ερωτήσεις από ειδικούς που πρέπει να αναρωτηθείτε πριν παντρευτείτε: Είναι δίκαιη αυτή η σχέση;
Όταν σχεδιάζετε έναν γάμο, μπορεί να έχετε την τάση να συζητήσετε πώς θα διαιρέσετε τα οικονομικά, αλλά τι γίνεται με την ισορροπία της συναισθηματικής εργασίας;  Πώς μου ενέπνευσαν οι γονείς μου ορισμένες προσδοκίες; Αν και κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό, είναι σημαντικό να εξετάσετε πώς οι γονείς σας και οι άλλοι συγγενείς σας συνέβαλαν στις προσδοκίες σας για την οικογενειακή ζωή. Θέλω παιδιά; Ορισμένες διαφορές είναι πιο δύσκολο να διαπραγματευτούν και άλλες. Εάν ο ένας σύντροφος θέλει παιδιά και ο άλλος δεν το κάνει, θα είναι δύσκολο να βρεις συμβιβασμό.

Ποιοι είναι οι στόχοι μου στη ζωή και είναι συμβατοί με τους στόχους του συνεργάτη μου; Βεβαιωθείτε ότι είστε ξεκάθαροι για το τι θέλετε – τόσο τώρα όσο και 10 χρόνια στο δρόμο. Τι θα κάνω για να προετοιμαστώ για το γάμο μου; Η Rosenthal γνώρισε πολλά ζευγάρια που ήταν πολύ προετοιμασμένα για την ημέρα του γάμου τους, αλλά λίγοι που σκέφτονταν ενεργά πώς να χτίσουν έναν επιτυχημένο γάμο. «Πιστεύουμε ότι η αγάπη και οι σχέσεις πρέπει να είναι διαισθητικές, αλλά αυτό είναι αληθινό», λέει.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ