Κορονοϊός – Κεραμέως: Κλείνουν τα σχολεία αλλά …εξασφαλίζουμε τη συνέχιση της εκπαιδευσης


Η Νίκη Κεραμέως, έκανε μία ανάρτηση στο twitter, αναφερόμενη στην σημασία της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Μία «ανάσα» πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο Υγείας, αναφορικά με το κλείσιμο των σχολείων στην Επικράτεια, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η ίδια έγραψε πως «Ανταποκρινόμαστε και στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, ταυτόχρονα διαφυλάσσοντας τη δημόσια και ατομική υγεία, αλλά και εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Συνεχίζουμε δυναμικά όλοι μαζί!»

Δείτε το tweet της:

Αντίστροφη μέτρηση για το lockdown σε δημοτικά, νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακούς

Στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου θα γίνουν στο υπουργείο Υγείας οι ανακοινώσεις σχετικά με τη λειτουργία των δημοτικών σχολείων, νηπιαγωγείων και των βρεφονηπιακών σταθμών στο πλαίσιο των μέτρων αποτροπής και προστασίας έναντι του κορονοϊού. Στη σημερινή ενημέρωση των πολιτών λαμβάνουν μέρος η αρμόδια υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η κυρία Κεραμέως αναμένεται να ανακοινώσει το καθολικό κλείσιμο των δημοτικών σχολείων, των νηπιαγωγείων, αλλά και των βρεφονηπιακών σταθμών, όπως εισηγήθηκε τελικά η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, έπειτα από πολύωρη συνεδρίασή της την Παρασκευή.

Οι ανακοινώσεις από την κ. Κεραμέως ήταν προγραμματισμένες να γίνουν χθες, Παρασκευή, στην καθιερωμένη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας για την εξάπλωση του κορονοϊού. Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς μέχρι και την ώρα έναρξης της ενημέρωσης βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

Όπως έγινε γνωστό, η κυβέρνηση ανέμενε την εισήγηση της επιτροπής προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις της, οι οποίες και θα ανακοινωθούν σήμερα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ