Οικογενειακή τραγωδία στου Ρέντη: Προσπάθησε να ασφαλίσει το όπλο και σκότωσε τη γυναίκα του


Στο πένθος βυθίστηκε μια οικογένεια στου Ρέντη το μεσημέρι του Σαββάτου (14.11) όταν το όπλο αστυνομικού εκπυρσοκρότησε και σκότωσε κατά λάθος τη 41χρονη σύζυγό του

Ανείπωτη θλίψη και οδύνη για την οικογενειακή τραγωδία που συντελέστηκε περίπου στις 14:30 του Σαββάτου (14.11), στην οδό Μανδηλαρά στου Ρέντη. Αστυνομικός πυροβόλησε κατά λάθος και τραυμάτισε θανάσιμα τη 41χρονη σύζυγό του, ενώ σε διπλανό χώρο ήταν το 12 ετών παιδί τους.

Τα πρώτα στοιχεία του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, κάνουν λόγο για ατύχημα. Ο αστυνομικός, που υπηρετεί στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να επιχείρησε να ασφαλίσει το υπηρεσιακό του πιστόλι, το οποίο όμως είχε σφαίρα στη θαλάμη.

Το όπλο εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε τη 41χρονη σύζυγό του στον ώμο, με την άτυχη γυναίκα λίγη ώρα αργότερα να υποκύπτει στο τραύμα της. Ο αστυνομικός, φέρεται να είπε στους συναδέλφους του πως είχε πάρει μαζί του το υπηρεσιακό όπλο για την περίπτωση που το χρειαζόταν λόγω της επιφυλακής για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ο αστυνομικός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πειραιά την Κυριακή (15.11) όπου θα απολογηθεί και ακολούθως θα κινηθούν οι υπόλοιπες διαδικασίες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ