ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Κόβει την ανάσα: Η στιγμή που φορτηγάκι εισβάλλει και τραυματίζει γυναίκα σε φαρμακείο στη Λαμία


Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα που φαίνεται καθαρά να την παρασύρει το όχημα την ώρα που πάει να ακουμπήσει την τσάντα της δεν κινδυνεύει η ζωή της σε καμία περίπτωση. Ωστόσο έχει σπάσει το ένα της πόδι και έχει αρκετά τραύματα

Η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου κ. Μαίρη Δημότση και οι υπάλληλοι είναι σοκαρισμένοι και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου είναι μια ώρα αιχμής για το κατάστημα. «Από θαύμα δεν θρηνούμε θύματα» επαναλαμβάνουν διαρκώς.

Tο χρονικό του σοκαριστικού τροχαίου

Το απίστευτο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 12:00΄το μεσημέρι στη βόρεια πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα λίγο πριν την είσοδο του νοσοκομείου Λαμίας.

Ο 81χρονος οδηγός του βαν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και μπήκε στο φαρμακείο. Εκείνη την ώρα ήταν μέσα τρεις πελάτισσες και δυο υπάλληλοι.

Η μια γυναίκα, 62 ετών, μόλις είχε μπει και την ώρα που πήγε να ακουμπήσει τα πράγματά της δίπλα στην είσοδο «μπούκαρε» το βανάκι και την παρέσυρε.

Η άτυχη 62χρονη διακομίστηκε τραυματισμένη στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου.

«Ο Θεός βοήθησε και δεν σκότωσε τους ανθρώπους…», είπε ένας γείτονας επαγγελματίας, ο οποίος λέει ότι ο ηλικιωμένος μάλλον προσπάθησε να παρκάρει και για άγνωστο λόγο βρέθηκε μέσα στο φαρμακείο. Λίγο πριν είχε αφήσει την γυναίκα του στο νοσοκομείο.

Όπως λέει στην κάμερα του Lamiareport o υπάλληλος του φαρμακείου οι άλλες δυο πελάτισσες, που ήταν μέσα, σώθηκαν γιατί κάτι θέλησαν να ρωτήσουν και απομακρύνθηκαν από το σημείο, διαφορετικά θα ήταν ακριβώς εκεί που “μπούκαρε” το βανάκι.

Δείτε βίντεο:

Οι άνθρωποι που ήταν μέσα δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έγινε, όπως και όσοι βρέθηκαν στο σημείο.

Δείτε απίστευτες εικόνες.

Πηγή: lamiareport.gr/tvstar.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ