Ρόδος: 47χρονος κατηγορείται ότι επιχείρησε να ασελγήσει σε 13χρονη και να της δώσει κάνναβη


Για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ενός 13χρονου κοριτσιού κατηγορείται ένας 47χρονος από τη Ρόδο, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», η ανήλικη κατέθεσε παρουσία παιδοψυχολόγου για την υπόθεση, ενώ ο πατέρας της κατήγγειλε ότι ο 47χρονος γείτονάς τους παρέσυρε το παιδί τους στην οικία του και ασέλγησε σε βάρος της. Το παιδί ενημέρωσε τους γονείς του που ενημέρωσαν με την σειρά τους τις αρχές.

Ο 57χρονος πατέρας του παιδιού κατήγγειλε ειδικότερα ότι ενώ το παιδί έπαιζε με την παρέα του, γύρω στις 21.30 επέστρεψε στην οικία του ο γείτονας, προφασίστηκε ότι την χρειάζεται για να τον βοηθήσει σε κάποια δουλειά, την οδήγησε στην οικία του και της προσέφερε να καπνίσει τσιγαριλίκι κάνναβης. Το παιδί, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του πατέρα του, αρνήθηκε και τότε ασέλγησε εις βάρος της. Tο παιδί αντέδρασε και τράπηκε σε φυγή.

Η ανήλικη, μαθήτρια της δευτέρας γυμνασίου, ισχυρίστηκε ότι στις αρχές Οκτωβρίου, περίπου, η παρέα του το άφησε περί ώραν 21.00 κοντά στην οικία της και τότε την φώναξε ο καταγγελλόμενος και της είπε να μεταβεί στην οικία του για να τον βοηθήσει. Εντός της οικίας, της είπε να ανέβει στον πάνω όροφο που είχε επισκεφθεί και παλαιότερα παίζοντας με τα παιδιά του. Οταν ανέβαινε την ρώτησε, όπως ισχυρίζεται, αν είχε κάνει σεξ και το παιδί απάντησε αρνητικά, ενώ όπως κατέθεσε εξεπλάγη και ακολούθως ο 47χρονος επεδίωξε να ασελγήσει εις βάρος της. Διατείνεται μάλιστα ότι την έσφιγγε στην αγκαλιά του και την ακούμπησε σε σημεία του σώματος της ενώ της προσέφερε να κάνει χρήση «χόρτου». Το παιδί έσπευσε να φύγει από το σπίτι, όπως ισχυρίζεται και κοντά στην πόρτα όταν επεδίωξε να την αποτρέψει ο καταγγελλόμενος τον κλότσησε, ξεκλείδωσε και έφυγε. Το παιδί ισχυρίστηκε ακόμη ότι πέντε μέρες μετά την είδε και της είπε «εμείς οι δύο θα τα ξαναπούμε», με αποτέλεσμα να φοβηθεί.

Υποστήριξε ακόμη ότι την προσέγγισε και μέσω των social media και ότι «μπλόκαρε» τον λογαριασμό του.

Ο 47χρονος πέρασε στην αντεπίθεση με την υποβολή μηνύσεως εις βάρος του πατέρα 13χρονης που τον κατήγγειλε για ασελγείς πράξεις ενώ έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον τα όσα υποστηρίζει προς αντίκρουση των όσων καταγγέλλονται εις βάρος του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως εκθέτει στην μήνυσή του, μια οικογενειακή του φίλη και γειτόνισσά τους την 10η Οκτωβρίου 2020 τους επισκέφθηκε έντρομη και πανικόβλητη και τους ενημέρωσε ότι κατά την περιήγηση της στο facebook είδε κάποιες αναρτήσεις του μηνυόμενου ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε ασελγήσει στην κόρη του, στην μητέρα του και σε ηλικωμένες γυναίκες.

Ο 47χρονος εξεταζόμενος στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης εις βάρος του αρνήθηκε ως απολύτως ψευδή και αβάσιμα τα όσα ισχυρίστηκε ο πατέρας και το παιδί εις βάρος του. Υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι η ανήλικη κατέθεσε ότι οι αξιόποινες πράξεις εις βάρος της έλαβαν χώρα την 1-2 Οκτωβρίου, ενώ ο πατέρας της κατέθεσε ότι οι ίδιες πράξεις έλαβαν χώρα την 23-24 Σεπτεμβρίου, ενώ ισχυρίζεται ότι ο πατέρας «διάνθησε» με ισχυρισμούς την κατάθεσή του, που δεν προκύπτουν από την κατάθεση του παιδιού.

Το διάστημα που φέρεται να έχει διαπράξει τα καταγγελλόμενα αδικήματα, όπως υποστηρίζει, ο ίδιος βρισκόταν στην οικία του με γείτονες τους οποίους και προτείνει ως μάρτυρες.

Η προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ολοκληρώθηκε και η δικογραφία θα διαβιβαστεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πηγή: dimokratiki.gr



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ