Κορονοϊός – Τζο Μπάιντεν: Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ διάλεξε το εμβόλιο που θα κάνει


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, «δεν θα δίσταζα να λάβω το εμβόλιο, εάν ο Φάουτσι, η Moderna και η Pfizer το έκριναν ασφαλές»

Η ανακοίνωση των νέων εμβολίων που βρίσκονται προ των πυλών καθώς και η αποτελεσματικότητά τους που είναι ιδιαίτερα υψηλή κατά του κορονοϊού, έχει σκορπίσει παγκοσμίως κύμα αισιοδοξίας, για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν είναι από τους ηγέτες που τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα του εμβολιασμού, ενθαρρύνοντας τους πολίτες και δήλωσε ότι δεν θα δίσταζε να εμβολιαστεί και αυτός.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν θα δίσταζα να λάβω το εμβόλιο, εάν ο Φάουτσι, η Moderna και η Pfizer το έκριναν ασφαλές».

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του κορυφαίου Αμερικανού επιδημιολόγου, Άντονι Φάουτσι, ο οποίος είχε δηλώσει πως θα κάνει το νέο εμβόλιο , εφόσον το εγκρίνει η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

«Θα κοιτάξω τα δεδομένα, όμως εμπιστεύομαι την Pfizer. Εμπιστεύομαι την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. Είναι συνάδελφοί μου εδώ και δεκαετίες, επιστήμονες καριέρας. Εάν κοιτάξουν αυτά τα δεδομένα και πουν ότι είναι αξιόπιστα, ας προχωρήσουμε στην έγκρισή του, σας υπόσχομαι ότι θα κάνω το εμβόλιο και θα συστήσω στην οικογένειά μου να το κάνει», τόνισε συγκεκριμένα ο επιδημιολόγος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ