Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Συγκινήθηκε από τα γλυκά λόγια της συζύγου του


Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Συγκινήθηκε από τα γλυκά λόγια της συζύγου του.

Ο ηθοποιός ήταν ο χθεσινός καλεσμένος του «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο  ηθοποιός μίλησε για τους ρόλους που τον σφράγισαν, την τηλεόραση αλλά και τις άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής του.

Ο ηθοποιός, τον οποίο θα δούμε σε λίγο καιρό -καλώς εχόντων των πραγμάτων-στην θεαματική κωμωδία του Μπομαρσέ «Ο κουρέας της Σεβίλλης» μιλάει στον δημοσιογράφο για την άσβεστη αγάπη του για το θέατρο, τους τηλεοπτικούς ρόλους που του χάρισαν αναγνωρισιμότητα, τα όνειρά του και τις αδυναμίες του.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Χατζηνικολάου  του είχε μια έκπληξη… κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους προβλήθηκε βίντεο στο οποίο μιλούσε για πρώτη φορά η σύζυγό του Λίνα Πρίντζου.

Η ίδια αποκάλυψε τον λόγο που ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πήρε την απόφαση να παντρευτούν στη Βενετία. “Τώρα θα μπούνε τα πράγματα στη θέση τους. Όλο αυτό δεν ξεκίνησε από ρομαντισμό αλλά από μια απόγνωση.”

Στη συνέχεια η σύζυγός του μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον ίδιο και τη σχέση τους ενώ εξομολογήθηκε πόσο της στάθηκε όταν έχασε τη μητέρα της. Ο ηθοποιός συγκινήθηκε ιδιαίτερα και δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε επίσης για το τροχαίο ατύχημα που είχε, πριν από μερικά χρόνια, λέγοντας ότι γλίτωσε ως εκ θαύματος από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του: “Ήταν φοβερό το ότι δεν είχα πάνω μου τίποτα πέρα από ένα τράνταγμα στη μέση μου και η μοναδική πληγή που είχα στο γόνατο, ήταν σε μορφή Σταυρού και λέω “εντάξει, μάλλον είχα όλους τους Αγίους μαζί μου”.

Και σε συνέχεια συμπλήρωσε ότι πιστεύει στο Θεό, αυτό που λέμε εμείς Χριστός, Παναγία, αυτό που λένε ότι υπάρχουν άγγελοι που μας προστατεύουν.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ