Κορωνοϊός χαρτί υγείας: Όρια αγοράς σε χαρτικά είδη από σουπερ-μάρκετ

Κορωνοϊός χαρτί υγείας: Όρια αγοράς σε χαρτικά είδη από σούπερ- μάρκετ. Καθώς τα κρούσματα αυξάνονται, στις Ηνωμένες Πολιτείες, ορισμένοι έμποροι λιανικής πώλησης σούπερ μάρκετ θέτουν εκ νέου περιορισμούς στην αγορά συγκεκριμένων προϊόντων όπως το χαρτί υγείας, όπως αναφέρει η USA Today.

Η εταιρεία που  διαχειρίζεται διαφορετικές μάρκες σε 35 πολιτείες και στην Περιφέρεια της Κολούμπια, δήλωσε στην  ότι “έχει θέσει προληπτικά και προσωρινά όρια αγοράς σε δύο ανά πελάτη” για εμπορεύματα όπως χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας, σαπούνι χειρός και απολύμανση μαντηλάκια. Η Wegmans που εδρεύει στη Νέα Υόρκη σημείωσε σε δήλωση, σύμφωνα με το κατάστημα, ότι είχε περιορισμούς στην αγορά χαρτοπετσέτας και χαρτιού υγείας από τον Μάιο και θα διατηρήσει αυτούς τους περιορισμούς.

Η H-E-B θέσπισε περιορισμούς στις χαρτοπετσέτες και το χαρτί υγείας από τα τέλη Οκτωβρίου σε καταστήματα στις περιοχές του Κεντρικού Τέξας, των συνόρων, του Σαν Αντόνιο και του Κόλπου. Η H-E-B, από την πλευρά της, εποπτεύει περισσότερες από 400 τοποθεσίες λιανικής, κυρίως στο Τέξας. Η εταιρεία Giant Co. που εδρεύει στην Πενσυλβανία άρχισε επίσης να θέτει περιορισμούς στην ποσότητα προϊόντων χαρτιού υγείας και χαρτοπετσέτας που μπορούν να αγοράσουν οι καταναλωτές. Η Giant Co. έχει περίπου 190 τοποθεσίες λιανικής σε όλη τη χώρα. Οι επιτυχίες του κορωνοϊού φαίνεται να συνεχίζουν και ορισμένοι ειδικοί προβλέπουν ένα ακόμα κύμα μαζικής αγοράς ορισμένων αντικειμένων, όπως χαρτί υγείας, απολυμαντικό σπρέι, απολυμαντικό χεριών και μάσκες.

Στην πραγματικότητα, οι παρατηρητές της αγοράς πιστεύουν ότι ένα δεύτερο κύμα αγοράς πανικού θα μπορούσε να είναι χειρότερο από το πρώτο, επειδή οι καταναλωτές έχουν αρνητικές αναμνήσεις ότι δεν μπορούν να αγοράσουν βόειο κρέας ή να ζητήσουν χαρτοπετσέτες από τους γείτονές τους. Και, εάν οι αγοραστές πρόκειται να συμμετάσχουν σε έναν άλλο γύρο αποθήκευσης, τα καταστήματα δεσμεύονται να είναι πιο προετοιμασμένα τη δεύτερη φορά, αποθηκεύοντας εμπορεύματα που προβλέπουν ότι θα έχουν υψηλή ζήτηση. Πολλά από αυτά που αγοράζουν οι λιανοπωλητές όπως μάσκες, είδη οικιακής χρήσης, χάρτινα είδη και άλλα εμπορεύματα που αντιμετώπισαν ελλείψεις στις πρώτες εβδομάδες του κορωνοϊού, σύμφωνα με δημοσιευμένη έκθεση.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ