H Mercedes AMG GT Black Series είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στο Nürburgring


Η Lamborghini Aventador SVJ και η Porsche 911 GT2 RS δεν είναι πια τα γρηγορότερα αυτοκίνητα παραγωγής στη διάσημη πίστα.

Η AMG GT Black Series ολοκλήρωσε τον γυρο των 20,6 χλμ στα 6 λεπτά και 43,6 δεύτερα έχοντας πίσω από το τιμόνι τον οδηγό αγώνων Mario Engel. Σαν μέτρο σύγκρισης το ρεκόρ της Mercedes ήταν 1sec κάτω από της Lamborghini και 4 ολόκληρα κάτω από της Porsche. Οι Γερμανοί αναφέρουν ότι οι συνθήκες της χρονομέτρησης δεν ήταν οι ιδανικές, αφού το οδόστρωμα ήταν ακόμα νοτισμένο, κάτι που τελικά δεν τους πτόησε.

Εκμεταλλευόμενοι την πλήρη παραμετροποίηση που προσφέρει το πακέτο Black Series, ρύθμισαν την ανάρτηση, το traction control και το αεροδυναμικό πακέτο στις πιο ακραίες επιλογές για τα χαρακτηριστικά της «Πράσινης Κόλασης». Παράλληλα οι υπεύθυνοι της πίστας πιστοποίησαν ότι δεν χρησιμοποιήθηκε τίποτα που να μην περιλαμβάνεται στην έκδοση παραγωγής του γερμανικού κουπέ, αφού μέχρι και τα λάστιχα ήταν τα ίδια Michelin Pilot Sport που «φοράει» η AMG GT από το εργοστάσιο. Τώρα περιμένουμε πως θα απαντήσουν οι άσπονδοι εχθροί στα 6 λεπτά και 43,6 δεύτερα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ