Συγκινητικές στιγμές: Αναχώρησαν για Θεσσαλονίκη οι 10 νοσηλεύτριες – «Ευχηθείτε μας καλή τύχη»


To μεσημέρι της Τετάρτης έφτασαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου οι εθελόντριες νοσηλεύτριες προκειμένου να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να δώσουν τη «μάχη» με τον κορονοϊό.

Πρόκειται για 10 συνολικά νοσηλεύτριες με ειδίκευση στις ΜΕΘ που εθελοντικά ζήτησαν να πάνε στη Θεσσαλονίκη που δοκιμάζεται από τον κορoνοϊό με σκοπό να δώσουν χείρα βοηθείας τόσο στους ασθενείς τους όσο και συναδέλφους της.

Οι τέσσερις από τις δέκα νοσηλεύτριες προσερχόμενες στο «Νίκος Καζαντζάκης» δήλωσαν: «Ευχηθείτε μας καλή τύχη. Και να προσέχετε».

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια:

«Η Βασιλική, η Ολυμπία, η Ευαγγελία, η Άρτεμις, η Κατερίνα, η Μαλαματή, η Ευφροσύνη, η Ανθή, η Χρυσούλα και η Πηνελόπη, δήλωσαν εθελοντικά ότι μπαίνουν στην πρώτη γραμμή της μάχης στο πλάι των συναδέλφων τους στη Βόρεια Ελλάδα. Από αύριο αναλαμβάνουν υπηρεσία στο “Ιπποκράτειο”. Και δεν είναι οι μόνες, καθώς όπως με πληροφορούν οι διοικητές των ΥΠΕ, από περιοχές που δεν πλήττονται τόσο πολύ, και άλλοι δήλωσαν ότι θέλουν να πάνε στη Θεσσαλονίκη, στη Βόρεια Ελλάδα, για να βοηθήσουν. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο ψυχής και τη λεβεντιά αυτών των παιδιών».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ