ΓΕΕΘΑ: Αποζημίωση με χορήγηση «ημερών εκτός έδρας» σε γιατρούς και νοσηλευτές των Ενόπλων Δυνάμεων


Η ευγνωμοσύνη αποτελεί αξία του πολιτισμού μας και πρέπει να εκφράζεται.

Είναι αναμφισβήτητα οι ήρωες τους 2020. Γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία της χώρας, δίνουν τη δική τους μάχη με τον κορονοϊό, τον χρόνο και τις δυνάμεις τους.

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, είναι οι άνθρωποι που δεν βλέπουν τις οικογένειές τους, κάνουν συνεχόμενες εφημερίες, δίνουν τη ψυχή τους για κάθε πολίτη που φτάνει στην πόρτα του νοσοκομείου.

Σε μια ηθική και παράλληλα ουσιαστική υποστήριξη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που δίνει καθημερινά τον αγώνα κατά του κορονοϊού στη χώρα μας, προχωρά το ΓΕΕΘΑ.

Η στρατιωτική ηγεσία, προκειμένου να επιβραβεύσει τους ανθρώπους αυτούς που υπερβάλουν καθημερινά εαυτόν, κάτω από αντίξοες συνθήκες προκειμένου να σώσουν συμπολίτες μας, αποφάσισε τη χορήγηση αριθμού ημερών εκτός έδρας. Το πόσες θα είναι οι ημέρες και το ακριβές ποσό που θα δοθεί, δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο, αποτελεί ένα ελάχιστον δείγμα ευγνωμοσύνης του ΓΕΕΘΑ προς τους στρατιωτικούς γιατρούς και νοσηλευτές.

Είναι άλλωστε οι άνθρωποι που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία τον περασμένο Μάρτιο στην πρώτη γραμμή της μάχης, συνεισφέροντας με κάθε τρόπο και κάθε μέσο στην προσπάθεια αντιμετώπισης του ιού στην πατρίδα μας. Η έμπρακτη στήριξή τους, είναι το χειροκρότημα της στρατιωτικής ηγεσίας και το μεγάλο «ευχαριστώ», με την ευχή για κουράγιο και καλή δύναμη.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ