Ιερωνυμος: Επικοινωνία Σακελλαροπούλου με τον Αρχιεπίσκοπο – Οι ευχές της ΠτΔ


Στο πλευρό του Μακαριότατου βρίσκεται σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας.

Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα κορονοϊού στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Αποφασίστηκε η εισαγωγή του στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για προληπτικούς λόγους, καθώς διαπιστώθηκε μετά από τεστ, στο οποίο υπεβλήθη το βράδυ της Δευτέρας, ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο Μακαριότατος είναι εμπύρετος, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αναπνευστικά προβλήματα και βρίσκεται υπό την παρακολούθηση της καθηγήτριας πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας Αναστασίας Κοτανίδου.

Ο ίδιος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς όλους για τήρηση των μέτρων.

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος στους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν από την εισαγωγή του, υπογραμμίζοντας την ιερή υποχρέωση όλων μας να τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες και τα μέτρα των αρμόδιων υγειονομικών Αρχών της Πολιτείας για να προστατεύουμε το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης υγείας και ζωής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ