Θρίλερ με την υγεία του Πούτιν: Έπαθε κρίση βήχα on camera (vid)


Ανησυχία για τον Βλαντιμίρ Πούτιν μετά από ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας

«Η υγεία του Ρώσου προέδρου είναι μια χαρά» δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, σε σχετική ερώτηση από δημοσιογράφο του πρακτορείου Tass το απόγευμα της Τετάρτης.

Η δήλωση αυτή του Πεσκόφ είναι απόρροια μιας μικρής «κρίσης βήχα» που είχε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διαρκεια τηλεδιάσκεψης με μέλη της κυβέρνησης νωρίτερα την ίδια μέρα, με το στιγμιότυπο μάλιστα να καταγράφεται on camera.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με την Daily Mail, η κρίση βήχα «έπιασε» τον 68χρονο Ρώσο πρόεδρο την ώρα που μιλούσε στα στελέχη της κυβέρνησής του για τα έντονα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν περιοχές της χώρας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και άλλων παραγόντων.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει μάλιστα ότι αργότερα το εν λόγω στιγμιότυπο υποβλήθηκε σε επεξεργασία, ώστε ο βήχας του Πούτιν να δείχνει λιγότερο έντονος στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το γραφείο του Ρώσου προέδρου.

Σύμφωνα με το Tass, μετά τη σύντομη κρίση βήχα ο Ρώσος πρόεδρος ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του και η σύσκεψη συνεχίστηκε «σχεδόν χωρίς διακοπή».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ