ΣΥΡΙΖΑ για επίταξη κλινών: «Έπρεπε να φτάσουμε στην πλήρη απώλεια ελέγχου της πανδημίας»


Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι από την πρώτη στιγμή είχε προτρέψει την κυβέρνηση να προχωρήσει στην επίταξη και να γίνεται κεντρική διαχείριση από το ΕΣΥ

Κριτική προς την κυβέρνηση, αναφορικά με την στιγμή που αποφασίστηκε να προχωρήσει στην επίταξη κλινών των ιδιωτικών κλινικών, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά πώς για να γίνει αυτό «έπρεπε να φτάσουμε στην πλήρη απώλεια ελέγχου της πανδημίας».

Παράλληλα η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι μέχρι σήμερα η πολιτική της κυβέρνησης «περιστρεφόταν γύρω από την προστασία των συμφερόντων τους».

Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι από την πρώτη στιγμή είχε προτρέψει την κυβέρνηση να προχωρήσει στην επίταξη και να γίνεται κεντρική διαχείριση από το ΕΣΥ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση να επιτάξει τις ιδιωτικές ΜΕΘ και να γίνεται κεντρική διαχείριση από το ΕΣΥ.

Έπρεπε να φτάσουμε στην πλήρη απώλεια ελέγχου της πανδημίας και στο σημείο σχεδόν κατάρρευσης του ΕΣΥ στη Θεσσαλονίκη για να θυμηθεί να δείξει πυγμή απέναντι στους κλινικάρχες, ενώ μέχρι σήμερα όλη η πολιτική της περιστρεφόταν γύρω από την προστασία των συμφερόντων τους.

Ακόμα και τώρα αντιδρά χωρίς σχέδιο, μέρα με τη μέρα και βλέποντας και κάνοντας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ