Άγιος Βασίλης Κορωνοϊός: Η πανδημία δε θα ακυρώσει τα Χριστούγεννα [vid,pic]

Άγιος Βασίλης Κορωνοϊός: Η πανδημία δε θα ακυρώσει τα Χριστούγεννα. Αυτό είναι το μήνυμα του Άγιου Βασίλη της Φινλανδίας για τα ανήσυχα παιδιά σε όλο τον κόσμο, καθώς πολλές χώρες επιβάλλουν νέους περιορισμούς εν μέσω αυξανόμενων περιστατικών. 

Σε ένα πρώιμο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα καθώς απαντούσε σε μια δημοσίευση που εστάλη από όλο τον κόσμο, ο Άγιος Βασίλης απάντησε σε ένα μικρό αγόρι ονόματι Ντέιβιντ, το οποίο ανησυχούσε ότι η εορταστική περίοδος θα αναβληθεί φέτος. Ο χαρούμενος Άγιος Βασίλης διαβεβαίωσε το νεαρό αγόρι ότι τα Χριστούγεννα δεν θα ακυρωθούν και το προέτρεψε να θυμηθεί: “Μια από τις πιο σημαντικές θαυμάσιες πτυχές των Χριστουγέννων είναι να περνάμε χρόνο μαζί” προτού ένα χρήσιμο ξωτικό θυμίσει στους θεατές να το πράξουν τηρώντας τις σχετικές κατευθυντήριες γραμμές για τη δημόσια υγεία στους τομείς τους.

Η αρκτική χώρα των θαυμάτων της Φινλανδίας προσελκύει χιλιάδες παιδιά ετησίως και το ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη στο Ροβανιέμι λαμβάνει γράμματα από όλο τον κόσμο από νέους που αποκαλύπτουν τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα. Η μεγαλύτερη ευχή από τον Άγιο Βασίλη της Φινλανδίας φέτος; Ότι όλοι μένουν ασφαλείς. Xώρες σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν ένα δεύτερο κύμα ιού και φέρνουν νέους περιορισμούς. Πολλοί ανησυχούν ότι τα ταξίδια και οι συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου δεν θα είναι δυνατές.

Δεν έχει υπάρξει ακόμη καμία είδηση από τον ΟΗΕ ή άλλους παγκόσμιους φορείς σχετικά με τη χορήγηση ειδικών αδειών στον Άγιο Βασίλη για την παράκαμψη των ταξιδιωτικών περιορισμών και την παράκαμψη των κανόνων καραντίνας προκειμένου να παραδώσουν δώρα την παραμονή των Χριστουγέννων. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός της Σκωτίας Nicola Sturdent δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι τα Χριστούγεννα θεωρούνταν σημαντικός εργαζόμενος και, ως εκ τούτου, εξαιρέθηκε από τις αποφάσεις κλειδώματος.

Αρκετοί κυβερνήτες, δήμαρχοι και τοπικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο έχουν κάνει παρόμοιες εξαιρέσεις κατευθυντήριας γραμμής προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι τα παιδιά μπορούν ακόμα να απολαμβάνουν παραδόσεις. Ο Κυβερνήτης της Μοντάνα Steve Bullock εξέδωσε ταξιδιωτική απαλλαγή τον Απρίλιο για όλες τις “μαγικές οντότητες”, συμπεριλαμβανομένων των ξωτικών και των μονόκερων, για να “ταξιδέψουν ελεύθερα στο κράτος και μέσω αυτού” για βασικές υπηρεσίες όπως η αποστολή δώρων.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here