GNTM Αποχώρηση: Ποιος παίκτης εγκαταλείπει το σπίτι


GNTM Αποχώρηση: Ποιος παίκτης εγκαταλείπει το σπίτι. Οι δυσκολίες στα ζητούμενα της δοκιμασίας, το στρατηγικό αβαντάζ της Παρασκευής Κερασιώτη και κάποιες παραλήψεις, οδήγησαν τη Μαριαγάπη και τον Εμμάνουελ στη θέση της αποχώρησης. 

Στο πλαίσιο καμπάνιας για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, τα μοντέλα κλήθηκαν να δημιουργήσουν γράμματα της αλφαβήτου σε ζευγάρια, μόνο που αυτή τη φορά, στάθηκαν σε ξυλοπόδαρα. Οι παίκτες, φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη, ειδικά σχεδιασμένες για την καμπάνια, τα παιδιά πόζαραν στον φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου, πάνω σε ξυλοπόδαρα!

Έτσι, λοιπόν, καλύτερο ζευγάρι αναδείχθηκε αυτό του Αιμιλιάνο με τον Δημοσθένη και ο τελευταίος πήρε το αβαντάζ για την επόμενη δοκιμασία αποχώρησης. Ως εκ τούτου, μετά τον Δημοσθένη και τον Αιμιλιάνο, σε απόδοση ακολούθησαν οι Έντουαρντ – Ξένια, οι Ηρακλής – Ανδρέας και η Παρασκευή με τη Λία. Υποψήφιοι προς αποχώρηση, λοιπόν, τέθηκαν η Μαριαγάπη με τον Εμάνουελ, με τον τελευταίο να αποχωρεί από τον διαγωνισμό μοντέλων.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ