Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Φοβάμαι ότι ο Μίκης δεν θα αντέξει όσα γράφουν οι κανίβαλοι


Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ξεσπά με νέες αναρτήσεις μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν για την κραυγή αγωνίας που έστειλε.

Στην πρώτη από τις δύο αναρτήσεις στο Facebook η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη κάνει λόγο για «συκοφάντες», «κανίβαλους» και «ανθρωποφάγους» ενώ εκφράζει την αγωνία της ότι «ο μπαμπάς τα διαβάζει και φοβάμαι πως δεν θα αντέξει άλλο. Σοβαρά το λέω, δεν είναι καθόλου καλά με όλα αυτά».

Στην ίδια ανάρτηση, μάλιστα, επιτίθεται στην Έλενα Ακρίτα με αφορμή το κείμενο της, γράφοντας «καλά δεν περίμενα να είσαι τόσο κουτσομπόλα! Έγινες κατίνα! Εγώ που σε θαύμαζα πάντα πάντα από παιδάκι, διάβαζα πάντα όλα τα γραπτά σου. Δεν σε θαυμάζω πια. Σε λυπάμαι. Κάνεις πολύ κακό στον πατέρα μου 95 χρονών, εσύ που γράφεις όλες αυτές τις αηδείες.Συμπεριφέρεσαι μ´εμάς σαν πλύστρα».

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αναφέρεται, επίσης, στον αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο γράφοντας ότι «από το κρεβάτι στον Ευαγγελισμό (σ.σ. ο κ. Αναστάσιος έχει πάρει εξιτήριο) μου είπε πως με στηρίζει και πως θα με φροντίζει, γιατί καταλαβαίνει σε πόσο επικίνδυνη κατάσταση βρίσκομαι».

Στην δεύτερη ανάρτηση η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη παραθέτει τρεις επιστολές που έστειλε στο υπουργείο Πολιτισμού αλλά και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Μάιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο ζητώντας βοήθεια.

Οι αναρτήσεις της Μαργαρίτας Θεοδωράκη:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ