Συναγερμός στο νοσοκομείο της Ρόδου: Διευθυντής κλινικής και δύο νοσηλευτές θετικοί στον κορονοϊό


Σε συναγερμό τέθηκε το νοσοκομείο της Ρόδου, καθώς στη διάρκεια των τακτικών τεστ που γίνονται σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και εργαζόμενους, εντοπίστηκαν θετικοί ένας ιατρός -διευθυντής κλινικής και δύο νοσηλευτές της ίδιας κλινικής.

Και οι τρεις, ήταν ασυμπτωματικοί γι’ αυτό και δεν είχαν υποβληθεί νωρίτερα σε τεστ. Έπειτα από τα θετικά αποτελέσματα, βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους, καθώς δεν χρειάστηκαν νοσηλεία. Στα καθήκοντά τους θα επιστρέψουν αμέσως μετά το προβλεπόμενο διάστημα της καραντίνας, ωστόσο και οι τρεις είναι καλά στην υγεία τους και δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα.

Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε ότι ο γιατρός-διευθυντής κλινικής και οι δύο νοσηλευτές ήταν θετικοί στον κορονοϊό, έγιναν τεστ σε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς και από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν διαπιστώθηκαν άλλα θετικά κρούσματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου της Ρόδου κ. Γρηγόρη Ρουμάνη ο οποίος μίλησε στη «Δημοκρατική», σε πέντε ημέρες θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ ιατροί, νοσηλευτές και ασθενείς και γενικότερα όσοι ήρθαν σε επαφή με τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα και αναλόγως των αποτελεσμάτων θα γίνει ο σχεδιασμός.
Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι η λειτουργία του νοσοκομείου της Ρόδου, δεν έχει επηρεαστεί από τον εντοπισμό των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού και όλα λειτουργούν κανονικά, καθώς τέθηκαν αμέσως σε ισχύ όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.

Νοσηλεύονται 14 άτομα

Στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπως δήλωσε στη «Δημοκρατική» ο διοικητής, νοσηλεύονται συνολικά 14 άτομα η κατάσταση της υγείας των οποίων είναι ελεγχόμενη και δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Πηγή: dimokratiki.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ