Koρονοϊός: Κατέληξε ακόμη μία 88χρονη στο Νοσοκομείο Λαμίας


Κορονοϊός-Όλες οι ειδήσεις: Δεν τα κατάφερε η 88χρονη Λαμιώτισσα που νοσηλευόταν αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Λαμίας και κατέληξε το μεσημέρι της Τρίτης (24/11).

Πρόκειται για το τέταρτο θύμα του θανατηφόρου ιού, μετά την 59χρονη Λαμιώτισσα και τους δύο Λαμιώτες 61 και 70 ετών, που κατέληξαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ωστόσο, αισιοδοξία στις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, έδωσε η εξέλιξη της πορείας της υγείας του 44χρονου από το Καινούριο που αποσωληνώθηκε και νοσηλεύεται πλέον στο πέτρινο κτήριο, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Η θέση του δυστυχώς στη ΜΕΘ δεν άργησε να καλυφθεί, αφού εισήχθη από το πέτρινο κτήριο ένας 69χρονος, η κατάσταση του οποίου είχε επιδεινωθεί.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να καλυφθεί και η 6η θέση, καθώς υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη μεγαλύτερης υποστήριξης σε αυτή τη μάχη που δίνουν με τον νέο κορονοϊό.

Άμεσα μέσα σε αυτή την εβδομάδα, θα έχουν λειτουργήσει και τα πέντε νέα κρεβάτια στη ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Λαμίας που θα ανεβάσουν τη δυναμικότητα της Μονάδας στις 11 κλίνες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ