Κορονοϊός – Ιερώνυμος: Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Καλά στην υγεία του είναι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στον «Ευαγγελισμό»

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν «η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου εξελίσσεται αρκετά ικανοποιητικά».

Μάλιστα, ο Ιερώνυμος αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέχρι τέλη της εβδομάδας.

Την ίδια ώρα τέλος στη φημολογία για το φάρμακο από την Αμερική που ήρθε στην Αθήνα για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, έβαλε η Διευθύντρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, Αναστασία Κοτανίδου, μέσω του ΑΝΤ1.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, ξεκαθάρισε πως «Όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν για αυτό είναι οι θεράποντες ιατροί», δίνοντας τον λόγο στην κα Κοτανίδου.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, η οποία είναι Διευθύντρια ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό ήταν κατηγορηματική: «Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο. Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα, ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here