Kακό σεξ: Τι καθιστά μία σεξουαλική επαφή κακή εμπειρία


Kακό σεξ: Τι καθιστά μία σεξουαλική επαφή κακή εμπειρία. Το σεξ υποτίθεται ότι δεν είναι κακό. Δεν είναι ένα χάπι που πρέπει να καταπιείς για να γίνεις καλύτερα. Είναι μια ψυχαγωγική δραστηριότητα που παράγει αγάπη, ζεστασιά και σύμπνοια.

Μερικές φορές, όταν οι επιλογές μας είναι αμφισβητήσιμες, γεννά μετάνοια, αλλά τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή αισθανόσουν καλά. Αλλά το κακό σεξ μας χαλάει. Μια σεξουαλική εμπειρία που έγινε ξινή είναι αρκετή για να μας κλείσει για λίγο και κάποιοι από αυτούς θα σκότωναν για τα καλά τη λίμπιντο μας.

Αλλά αφού κανείς δεν μιλάει για σεξ και οι άνθρωποι είναι καλοί στο να σε χειραγωγούν (gaslighting) , πώς μπορείς να καταλάβεις τι είναι απλά απαράδεκτο; Θα μπορούσε να είναι ο λόγος πίσω από την μειωμένη αυτοπεποίθησή σας, την ραγισμένη άνοιξη στο βήμα σας και την έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας. Πώς σχολιάζεται στα μέσα η εμπειρία του κακού σεξ:  Πολλοί είπαν ότι μισούν όταν ένα άτομο είναι σαν ζώο στο κρεβάτι. Όχι, μιλάω για αστερία! “Όταν ένα άτομο δεν είναι πραγματικά ενεργό. Απλά ξαπλωμένος εκεί, ελάχιστη κίνηση”, έγραψε ένας χρήστης. “Ήρθε εδώ για αυτό. Είχα μόνο ένα “νεκρό ψάρι” στη ζωή μου και ήταν μακράν το χειρότερο”, δήλωσε ένας άλλος χρήστης. Πολλοί άνθρωποι επεσήμαναν επίσης ότι το να κείτεται κανείς εκεί ημιτελές είναι εξαιρετικά ενοχλητικό.

“Όταν δεν κατεβαίνεις και ο εραστής σου δεν προσπάθησε καν να σε κατεβάσει. “Τα 20 πρώτα μου χρόνια ήταν γεμάτα με νυχτερινές στάσεις στο Τάκο Μπελ”, έγραψε ένας χρήστης.Ένας χρήστης συνέχισε να περιγράφει λεπτομερώς το κακό σεξ τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Τι κάνει κακό το σεξ για τις γυναίκες; “Δεν υπάρχει προσοχή στο προκαταρκτικό παιχνίδι (μπορεί να τη γλιτώσεις μερικές φορές με τα κέφια και τα παρόμοια, αλλά οι περισσότερες γυναίκες γενικά προτιμούν κάποια προκαταρκτικά.) Δεν έχει σημασία αν το θέλει πιο γρήγορα ή πιο αργά, πιο δυνατά ή πιο όμορφα, κτλ.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ