Βαρετό σεξ: Οι μύστες του σεξ συμβουλεύουν…

Βαρετό σεξ: Οι μύστες του σεξ συμβουλεύουν… Όταν είσαι σε μια σχέση για χρόνια, είναι πολύ εύκολο να γίνεις χαλαρός και να γλιστρήσεις σε μια σεξουαλική ρουτίνα. Το πρόβλημα με την άνεση είναι ότι συχνά οδηγεί σε βαρετό — και κανένα ζευγάρι δεν πρέπει να συμβιβάζεται με βαρετό σεξ.

Για να σας βοηθήσουμε να επαναφέρετε τον ενθουσιασμό στη σεξουαλική σας ζωή, ζητήσαμε από ειδικούς του σεξ να μοιραστούν τις καλύτερες συμβουλές τους για ζευγάρια σε μακροχρόνιες σχέσεις. Δείτε τι είχαν να πουν παρακάτω: Πάρε το προβάδισμα. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας: Ποιος προκαλεί το σεξ πιο συχνά, εσύ ή ο σύντροφός σου; Αν είστε ο λιγότερο σεξουαλικά ισχυρός σύντροφος, αλλάξτε το σενάριο και πάρτε το προβάδισμα από απόψε κιόλας.  Ραντεβού για σεξ μια φορά την εβδομάδα. Ποτέ δεν πίστεψες ότι εσύ και ο σύντροφός σου θα γινόσασταν ένα από τα ζευγάρια που πρέπει να προγραμματίσουν σεξ. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το καυτό, αυθόρμητο σεξ δεν συμβαίνει πάντα  τακτικά για τα μακροχρόνια ζευγάρια, είπε η Tammy Nelson, μια σεξοθεραπεύτρια και συγγραφέας του The New MonogamyΜίλα για το τι σε ανάβει τώρα. Σε αυτό το σημείο, ξέρετε πώς να ενεργοποιήσετε το συνεργάτη σας — ή τουλάχιστον νομίζετε ότι το κάνετε. Το πιθανότερο είναι ότι το σενάριο του σεξ που χρησιμοποιείς για να έλξεις τον σύντροφο σου για χρόνια χρειάζεται ενημέρωση, είπε η Celeste Hirschman, μια σεξοθεραπεύτρια και η συνσυγγραφέας του Make Love Real: The Intelligent Couple’s Guide to Lasting Intimacy and Passion.

Βγάλε τη συνουσία από το μενού για λίγο. Το σεξ είναι κάτι περισσότερο από συνουσία, είπε ο Chris Rose, ένας εκπαιδευτής του σεξ στο HappyEngineering.com. Για να αναβιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, κάνε ένα ή δύο μήνες διάλειμμα από την συνουσία. Σεξ στις διακοπές. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από διακοπές — εκτός ίσως από σεξ διακοπών. Αν δεν μπορείς να κάνεις οικονομική απόδραση το Σαββατοκύριακο, κάνε την κρεβατοκάμαρά σου μια μικρή απόδραση τροποποιώντας την λίγο, είπε ο Block.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here