Αυτοφροντίδα: Συναισθηματική αναγέννηση

Αυτοφροντίδα: Συναισθηματική αναγέννηση. Για να κατανοήσουμε τι σημαίνει αυτό, είναι πολύ πρακτικό να κάνουμε μια αναλογία με τον φοίνικα, ο οποίος αναγεννήθηκε από τις στάχτες. Είναι μια ισχυρή αλλαγή σε συναισθηματικό επίπεδο, όπου το άτομο αναζωογονεί τον συναισθηματικό του χώρο αφού κάτι το έβαλε σε κίνδυνο. Λοιπόν, είναι σαν να γεννάς μια νέα σχέση με το συναισθηματικό σου πεδίο.

Όπως και ο φοίνικας, το άτομο πέταξε μετά από ένα γεγονός που θα μπορούσε να τον προκαλέσει μεγάλο πόνο και ταλαιπωρία. Έτσι, δείτε την αγωνία σας με άλλο τρόπο και με θάρρος βρείτε άλλες κατευθύνσεις Αποτελείται από την έξοδο, από καταστάσεις που προκαλούν πολλή ταλαιπωρία, να ξαναβρεί τον εαυτό του, να διαχειριστεί τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις συμπεριφορές με διαφορετικό τρόπο, να βλαστήσει, να έχει διαφορετικά κίνητρα, να επιτύχει σκοπούς, να δει τα πράγματα διαφορετικά, και να βρει μια βελτίωση μετά την περίπτωσή του.

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι, όλοι τους έξυπνοι, για τη διαχείριση του πόνου. Δεν έχει να κάνει με ένα «καθαρό σχιστόλιθο», αλλά αφορά στο να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες χρησιμοποιώντας τους πόρους που έχουμε. Μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να γνωρίζουμε τι είναι, έτσι ένα από τα πρώτα βήματα θα είναι να τα αναγνωρίσετε. Αποτελείται από τη χρήση της αυτογνωσίας. Αυτό περιλαμβάνει το στοχαστικό, υπομονετικό και στοργικό μαζί μας. Βήμα προς βήμα μπορούμε να ανακαλύψουμε τι συμβαίνει σε εμάς. Η γνώση του θα διευκολύνει τη διαχείριση!

Επιπλέον, για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας μπορούμε να εξερευνήσουμε τι θέλουμε να είμαστε, τι είμαστε αυτή τη στιγμή, πόσο μακριά θέλουμε να πάμε, πώς θέλουμε να το κάνουμε. Η γνώση αυτών των θεμάτων θα μας βοηθήσει να έχουμε μια ιδέα για τον εαυτό μας και να ακολουθήσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε. Η εκμάθηση της πτώσης και της ανόδου θα μας βοηθήσει να βγούμε από καταστάσεις μεγάλης αγωνίας. Και, κάθε φορά που θα είμαστε σε θέση να αποκτήσουμε περισσότερες γνώσεις για να αντιμετωπίσουμε μελλοντικές καταστάσεις, μετά από όλα στη ζωή θα δημιουργούνται πάντα δυσκολίες.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here