Φρύδια Σπίτι: Πώς να δώσετε το σωστό σχήμα και χρώμα σαν make up artist


Φρύδια Σπίτι: Τώρα που περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, έχετε την ευκαιρία να αφοσιωθείτε στον εαυτό σας και την περιποίησή του. Μπορείτε να αφιερωθείτε, λοιπόν, στο δύσκολο, για αρκετές, task των φρυδιών και να τους δώσετε το τέλειο σχήμα, όπως οι επαγγελματίες.

Δύο, μόλις, βήματα είναι αρκετά για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, και να τονίσετε το βλέμμα σας, κολακεύοντας, ταυτόχρονα όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Αρχικά, βουρτσίστε τα φρύδια σας προς τα πάνω με ένα ειδικό βουρτσάκι και ψαλιδίστε όσες τριχούλες βλέπετε ότι έχουν μεγαλώσει αρκετά. Στη συνέχεια χτενίστε προς τα κάτω και με ένα τσιμπιδάκι βγάλτε τις περιμετρικές τριχούλες, που βρίσκονται αρκετά πιο πάνω ή κάτω από τη φυσική γραμμή του φρυδιού σας.

Βάψτε τα φρύδια σας με την κατάλληλη απόχρωση, όσο πιο κοντά γίνεται στη φυσική σας, έτσι ώστε να αποφύγετε τα πολύ έντονα αποτελέσματα. Αν δεν έχετε ένα προϊόν που να πλησιάζει στο φυσικό χρώμα των φρυδιών σας μπορείτε να αναμείξετε περισσότερα από δύο σε μορφή πούδρας, ώστε να πετύχετε τον επιθυμητό τόνο. Γεμίστε τα κενά ανάμεσα στις τριχούλες των φρυδιών σας και αν θέλετε μεγαλύτερη ένταση εφαρμόσετε ένα ειδικό τζελ φρυδιών.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ