Θεοφανία Παπαθωμά: Μου αρέσει η ομορφιά, δεν θέλω να γεράσω


Θεοφανία Παπαθωμά: Μου αρέσει η ομορφιά, δεν θέλω να γεράσω. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε απόψε στο The 2night Show την αγαπημένη ηθοποιό και μίλησαν για την σειρά στην οποία συμμετέχει, τις Άγριες Μέλισσες, την επικαιρότητα, αλλά και την κακή κριτική που έχει δεχτεί ο σύζυγός της, Γρ. Πετράκος. 

Ο οικοδεσπότης αναφέρθηκε στην όμορφη εικόνα της Θεοφανίας και στα  εκθειαστικά σχόλια για την ομορφιά της και την αίσθηση που έχει από τον κόσμο. “Δε με νοιάζει αν συνεχίσουν να μου λένε ωραία λόγια, αλλά μου αρέσει η ομορφιά. Θέλω να είμαι όμορφη. Δεν θέλω να γεράσω.”, συμπλήρωσε η Θεοφανία. “Το αμήχανο είναι ότι τώρα τελευταία μού το λένε και γυναίκες.”

Αρχικά, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν έχουν παντρευτεί λέγοντας ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό καθώς θεωρεί τον γάμο ένα πολύ σπουδαίο μυστήριο ένωσης με τον Θεό. «Ο μόνος λόγος που θα παντρευόμουν είναι γιατί είναι μέγα μυστήριο. Είναι η ένωση της ψυχής μας με τον Θεό, οπότε θα το έκανα γι’ αυτόν τον λόγο γιατί είναι ευλογία», δήλωσε. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε να ρωτήσει για τον χαμό που έχει ξεσπάσει σχετικά με τις θέσεις του Γρ. Πετράκου. “Ο Γρηγόρης έκανε μία έρευνα, δημοσίευσε κάποια επίσημα στατιστικά στοιχεία και κάποιες γνωματεύσεις γιατρών – ειδικών κι έκανε μία αναδημοσίευση στην ουσία. Δεν είπε κάτι δικό του οπότε όλος αυτός ο ντόρος μου ακούγεται αστείος και όλο αυτό το ανάθεμα”, δήλωσε η Θεοφανία.

Με αυτό που ζούμε μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε μία ενδοσκόπηση, να φύγουμε από το άσκοπο, είπε η ηθοποιός αναφερόμενη στην πανδημία και σε όλα όσα βιώνουμε. Μίλησε επίσης για τα 3 παιδιά της, για το μεγάλο παιδί της που παίζει play station και συμπλήρωσε: “Οι άντρες είσαστε ευτυχισμένα όντα”. Η Θεοφανία Παπαθωμά έδωσε για άλλη μια φορά μία υπέροχη συνέντευξη που δε χορταίνεις να την ακούς.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ