Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: «Fake news» τα δημοσιεύματα περί γκρεμίσματος τοίχου


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Fake news τα δημοσιεύματα περί γκρεμίσματος τοίχου Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αναφέρει με σχετική ανακοίνωση η διοίκηση.

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με σχετική ανακοίνωση διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί γκρεμίσματος τοίχου στο Νοσοκομείο. Μάλιστα διαβεβαίωσε πως οι μόνες εργασίες που έγιναν στο χώρο, αφορούσαν τοποθέτηση γυψοσανίδας προκειμένου να ένας ενιαίος χώρος για λόγους ασφαλείας. Οι συγκεκριμένες κλίνες ΜΕΘ-COVID αναπτύχθηκαν και είναι πλήρως λειτουργικές.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Σχετικά με δημοσιεύματα περί γκρεμίσματος τοίχου στο Νοσοκομείο μας, επισημαίνουμε τα εξής: Ουδέποτε έλαβε χώρα περιστατικό γκρεμίσματος τοίχου στο Νοσοκομείο μας. Πριν ένα μήνα και προκειμένου να αναπτυχθούν 5 νέες κλίνες ΜΕΘ-COVID, τοποθετήθηκε γυψοσανίδα προκειμένου να διαχωρίσουμε έναν ενιαίο χώρο για λόγους ασφαλείας. Οι συγκεκριμένες κλίνες ΜΕΘ-COVID αναπτύχθηκαν και είναι πλήρως λειτουργικές. Στο πλαίσιο ετοιμότητας και περαιτέρω σχεδιασμού για την ανάπτυξη επιπλέον 6 κλινών ΜΕΘ-COVID, δημιουργήθηκε ένα άνοιγμα επί της ήδη υπάρχουσας γυψοσανίδας, προκειμένου να επανενωθεί ο χώρος. Όλες οι ενέργειες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, γίνονται με αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια των νοσηλευόμενων ασθενών μας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ