Νότης Σφακιανάκης: Έτσι έγινε η σύλληψη του τραγουδιστή – Τι βρήκαν στο αμάξι του


Στη σύλληψη του πασίγνωστου τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής – Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη μετά από τυχαίο έλεγχο αστυνομικών – Ο γνωστός τραγουδιστής κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού

Ο γνωστός ερμηνευτής συνελήφθη στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, στη διασταύρωσή της με την Ιασωνίδου, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αυτοκίνητο που επέβαινε.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ – σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου – σταμάτησαν για έλεγχο τον γνωστό τραγουδιστή στους καθιερωμένους ελέγχους που γίνονται στα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση των μέτρων κορονοϊού.

Όταν όμως έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι είχε παράνομα ένα όπλο εννέα χιλιοστών, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα τέιζερ καθώς επίσης και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας, που από την πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών πρόκειται για κοκαΐνη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Αργυρούπολης όπου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για ναρκωτικά, παράνομη κατοχή όπλου και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ