8 λέξεις: Νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά με άρωμα «Τατουάζ»

8 λέξεις: Ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη σειρά «8 λέξεις»  του ΣΚΑΙ που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Φυλακτού, τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του Πέτρου, του εραστή της Μαργκώ  στο προηγούμενο σίριαλ των Ανδρέα Γεωργίοου και Κούλη Νικολάου, το «Τατουάζ».

Αυτή τη φορά ο Ανδρέας Φυλακτού εισβάλλει στις «8 λέξεις» για να υποδυθεί τον Στέφανο. Πρόκειται για έναν τύπο που μπαίνει ξαφνικά στη ζωή του Οδυσσέα (Ανδρέα Γεωργίου) και δημιουργεί μεγάλη αναταραχή στη ζωή του αφού από τη μια του παριστάνει το φίλο και θαυμαστή του και από την άλλη αντιγράφει τα έργα του Οδυσσέα και τα πουλάει στο εξωτερικό.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Φυλακτού, το νέο πρόσωπο στη σειρά

Ο Ανδρέας Φυλακτού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λεμεσό της Κύπρου. Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ (2008), ενώ έχει σπουδάσει και στην Ανώτερη Δραματική Σχολή “Εμπρός-Θέατρο Εργαστήριο” (2005-2007). Έχει πάρει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις ως ηθοποιός και ως βοηθός σκηνοθέτη. Ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό, κλασσικό και σύγχρονο.

Τον Ιανουάριο 2008 συμμετείχε στην πρώτη ινδική (bollywood) κινηματογραφική παραγωγή που γυρίστηκε στην Ελλάδα, “Tashan”.

Στη μικρή οθόνη τον είδαμε στις σειρές: ως Φίλιππο Ρούσσο, στην κοινωνική σειρά του Γιάννη Βασιλειάδη «Τα μυστικά της Εδέμ» (2008) στο Mega, στη δραματική σειρά «Μόνο μια φορά» (2009) στο Sigma TV, ως Δημήτρη, στην κοινωνική σειρά του Κλείτου Κλείτου «Στην άκρη του παραδείσου» (2010) στο ΡΙΚ1, στη δραματική σειρά του Γιώργου Σιούγα «Μηδέν» (2012) στο Mega Κύπρου, ως Ορέστη στην κοινωνική σειρά των Πάνου Κούτρα και Χριστίνας Τρύφωνος «Όνειρο ήταν… »(2013) στο Mega Κύπρου, ως Αλέξη στην δραματική σειρά του Σταύρου Ποταμάρη «Καταιγίδα» (2015) στο Sigma TV, καθώς και στο επεισόδιο «Ιδιοκτήτης» (2007) της σειράς τρόμου του Ant1 «Ιστορίες από την απέναντι όχθη», στον ρόλο του Tάκη.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here